Haina care filtreaza apa
1/11744
calendar_month 15 Sep 2011, 13:15
Doi studenti studenti la de la Institutul de Design din Copenhaga au realizat prima haina (geaca, hanorac etc.) ce poate colecta apa de ploaie si o poate transforma in apa potabila, cu ajutorul unor filtre speciale, potrivit Technabob.
Dupa ce apa este colectata (probabil prin gluga hainei), ea este curatata de toate impuritatile posibile si imposibile si depozitata ulterior in partea de jos a gecii tehnologizate si denumita Raincatch.

Sincer, inca nu ne-am data seama cat de utila este inventia celor doi, dar privind imaginile cu obiectul vestimentar nu ne vine in minte decat o secventa din Dr. House cu un pacient la fel de fel de perfuzii...
Oricum am pune noi problema, investia celor doi studenti este mult mai sanatoasa decat cea care transforma urina cosmonautilor in apa potabila, spun cei de la Technabob, iar noi le dam dreptate deplina. Imagine ce ar aduce aminte de costumele fremenilor din Dune.
Dar ne mentinem opinia: individul care va purta asa ceva va arata ca o combinatie intre Lordul Sith si Razboiul Stelelor si Dracula (cu Leslie Nielsen in rol principal).

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?