hit.ro  »  IT  »  IT Inedit  »  Hackerii ofera contra cost servicii de tip DDoS

Hackerii ofera contra cost servicii de tip DDoS

calendar_month 03 Aug 2011, 17:15
Piata serviciilor este una din ce in ce mai diversificata. Printre cei care isi tranzactioneaza abilitatile se numara mai nou si hackerii.
Potrivit expertului in securitate Brian Krebs, exista zeci de forumuri ale caror membri ofera contra cost servicii ilicite, precum atacurile de tip DDoS, informeaza TG Daily

Suma pe care infractorii cibernetici o percep pentru a trece un site offline este de 5-10 dolari pe ora, 40-50 de dolari pe zi, 350-400 de dolari pe week-end si 1200 de dolari pe luna.
Cei care vor sa isi regleze conturile sau sa atace o afacere online rivala mai au, de asemenea, si optiunea de a cumpara un kit DDoS de tipul do-it-yourself, precum cel oferit de o entitate din Rusia numita Darkness, care include un bot builder si un panou de administrare, adica o interfata de internet prin care clientul poate administra continutul unui site.

Bot-ul Darkness este updatat incontinuu si este capabil sa configureze dispozitivele infectate pentru a fi folosite in patru tipuri de atacuri DDoS.
"Bot-ul nostru nu se incarca aproape deloc in sistem, ceea ce ii permite sa ramana invizibil pentru foarte mult timp," mentioneaza echipa Darkness in anuntul postat. 

Sondaj

Folositi internetul pentru: