hit.ro  »  IT  »  IT Inedit  »  Epson EH-TW9100W, un proiector de top pentru pasionatii de film

Epson EH-TW9100W, un proiector de top pentru pasionatii de film

calendar_month 30 Aug 2013, 09:30
Daca sunteti in cautarea unui proiector de top, Epson EH-TW9100W s-ar putea sa fie una dintre cele mai inspirate solutii. Epson a avut grija sa incorporeze in acest aparat cele mai avansate caracteristici si functii. HIT.ro va prezinta proiectorul EH-TW9100W, care se gaseste si in magazinele de profil de pe piata locala.
EH-TW9100W este echipamentul home cinema pe care Epson il recomanda entuziastilor filmelor, in primul rand pentru ca asigura imagini 2D si 3D full HD, fara cabluri sau instalare permanenta. In plus, conectivitatea Wi-Fi HD in timp real asigura prezentarea continutului fara intarziere sau decalare a imaginii.
Vreti sa aflati mai multe detalii despre Videoproiectorul EPSON TW9100W?
Sunati un consultant HIT.ro, partener EPSON Romania: 021/209.56.12

Raport de contrast de 320.000:1 este imbunatatit cu ajutorul panourilor Epson 3LCD, rezultand imagini de inalta calitate si nuante bogate si intense de negru, aproape indiferent de contentul proiectat.
Epson a implementat in acest proiector avansat tehnologia sa proprietara pentru rezolutie ridicata si interpolarea cadrelor, care creeaza o experienta de vizualizare mai clara si mai bine definita, cu miscari pe ecran mai uniforme si mai fluide.

"Continutul 3D este deosebit de luminos datorita tehnologiei Epson de amplificare a luminantei. Prin dublarea frecventei de generare a imaginii de la 240 Hz la 480 Hz, se reduce considerabil efectul de diafonie, ceea ce inseamna ca perioada de absenta a imaginii dintre ochiul stang si cel drept este redusa", afirma Epson.
Caracteristici principale:


 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?