Cognizant Romania lanseaza un Studio tech interactiv pentru copii la Destiny Park
3/37034
calendar_month 05 Iul 2024, 17:25


Cognizant Romania, una dintre cele mai mari companii de IT din tara lanseaza un nou concept “edu-tech” in Studio-ul de la Destiny Park Bucuresti, unde compania este prezenta cu un spatiu alternativ de joaca si invatare inca din 2022.

Cognizant Romania este singurul partener IT al Destiny Park, acest oras in miniatura, dedicat copilor, iar in acesta vara compania vine cu o noua experienta gandita sa activeze creativitatea si curiozitatea vizitatorilor. Copiii care vor ajunge in spatiul de experienta Cognizant vor face primii pasi pe taramul IT-ului.

De la puzzle-uri inedite, serii logice, intrebari de cultura generala legate de tehnologie, la jocuri menite sa le dezvolte diverse abilitati si cunostinte, toate acestea le ofera copiilor si tinerilor un cadru optim pentru explorarea tehnologiei intr-un mod atractiv.

„Destiny Park este un reper in educatia non-formala in Romania. In 2023 am avut 173.175 de vizitatori. Cand am deschis parcul, in septembrie 2022, am luat in calcul, pentru primul an, doar vizitatori din Bucuresti si Ilfov. Acum ne vin copii nu doar din tot Sud-Estul si Sud-Vestul tarii, dar si din orase precum Cluj-Napoca, Iasi, Oradea sau Timisoara si din strainatate. Acest lucru ne bucura, pentru ca oamenii au inteles repede ce inseamna invatarea prin joaca si joc. Parteneriatele cu companii de renume precum Cognizant ne ajuta sa aducem realism in experientele copiilor si sa consolidam perceptia acestora despre industriile reprezentative. Copiii iubesc tehnologia si se bucura de experientele care aduc si distractie, pe langa informatii. De aceea, activitatea Cognizant din Destiny Park este foarte apreciata, iar schimbarea pe care tocmai am facut-o ii va face pe copii sa fie si mai interesati de domeniul IT”a declarat Ana-Maria Pascaru, Director de Marketing Destiny Park.

Activitatile sunt structurate pe categorii de varsta, 3-6 ani, 7-10 ani si 11-14 ani, astfel incat fiecare copil care ajunge in Studio-ul Cognizant sa aiba parte de o experienta memorabila, potrivita atat cu varsta, cat si cu perceptia, intelegerea si curiozitatea sa.