Samsung prezinta viziunea Galaxy AI la MWC 2024 prin intermediul celor mai recente produse si servicii
3/36233
calendar_month 26 Feb 2024, 11:50


Vizitatorii vor avea parte de experiente puternice si autentice cu ajutorul seriei Galaxy S24, al ecosistemului extins de produse si al Samsung Connected Health, toate alimentate de Galaxy AI

Samsung Electronics va dezvalui noi experiente de utilizare a produselor mobile cu Galaxy AI la Mobile World Congress 2024, care incepe astazi in Barcelona, Spania. Vizitatorii standului Samsung vor experimenta Galaxy AI pe toate produsele Galaxy, avand in centrul atentiei seria Galaxy S24, care deschide drumul catre o noua era a telefoanelor mobile AI. Galaxy AI[1] va fi, de asemenea, extins si la alte produse din portofoliul Samsung pentru o monitorizare de sanatate mai inteligenta cu seria Galaxy Watch6 si Galaxy Ring, prezentat public pentru prima data.
 
„Cele mai recente produse si inovatii Galaxy deblocheaza puterea telefoanelor cu AI pentru a sustine utilizatorii in viata lor de zi cu zi si pentru a deschide noi posibilitati. Anul acesta la MWC, suntem incantati sa prezentam Galaxy AI pe gama noastra de produse, precum seria Galaxy S24, demonstrand cat de puternice sunt aceste dispozitive in crearea unui viitor mai bun, mai inteligent si mai conectat”, a declarat TM Roh, Presedinte si Sef al Diviziei de Mobile eXperience la Samsung Electronics.


 
Prezentarea unei Noi Ere a telefoanelor cu AI

Samsung va prezenta caracteristicile AI ale seriei Galaxy S24 care stimuleaza si sustin comunicarea si creativitatea utilizatorilor, aduse la viata la stand in diverse scenarii de zi cu zi. Acestea includ functii precum Live Translate[2] alimentat de AI-ul integrat pentru traduceri bidirectionale in timp real ale convorbirilor telefonice care sfideaza barierele lingvistice. Functia Circle to Search[3] in parteneriat cu Google permite cautari rapide si usoare, mai intuitive, pentru noi moduri de descoperire continut cu o simpla miscare. De asemenea, vor fi prezentate si Note Assist[4], care simplifica si organizeaza texte complexe, precum si Generative Edit[5], care permite utilizatorului sa redimensioneze sau sa repozitioneze dupa bunul plac subiectele din fotografii pentru mai multa libertate creativa.
 
Samsung a organizat, de asemenea, un spatiu unde vizitatorii pot testa performanta puternica a camerei de pe seria Galaxy S24. In zona asemanatoare cu o sala de concert intunecata, pot fi realizate fotografii de aproape ale obiectelor mici plasate pe scena pentru a folosi capacitatile Nightography ale seriei Galaxy S24, actualizate pentru a fi mai stabile in lumina scazuta datorita motorului ProVisual[6] bazat pe Galaxy AI.
 
Aceste capacitati AI Galaxy urmeaza sa fie extinse in curand si catre modelele existente Galaxy, precum Galaxy Z Fold5, Z Flip5 si seria Tab S9, precum si seria Galaxy S23 si S23 FE[7].
 
Prezentate la standul Samsung, functiile de conectivitate ale dispozitivelor Galaxy vor demonstra modul in care utilizatorii isi pot imbunatati productivitatea fara efort, utilizand functii precum transferul si editarea usoara a fotografiilor si videoclipurilor intre Galaxy S24 si Galaxy Tab S9.
 
Mai multe experiente de wellness conectate, alimentate de AISamsung va prezenta gama sa inteligenta de produse de sanatate la MWC, oferind utilizatorilor, pe si mai multe dispozitive, experiente de sanatate personalizate si fara efort cu puterea transformatoare a AI. Ca parte din acest portofoliu, Galaxy Ring este dezvaluit pentru a oferi o noua forma de sanatate care simplifica wellness-ul de zi cu zi, sprijinind un mod de viata mai inteligent si mai sanatos printr-o platforma de wellness digitala mai conectata – Samsung Health.
 
Samsung urmeaza sa dezvaluie si caracteristici viitoare de sanatate inteligenta. De exemplu, My Vitality Score[8] ofera perspective personalizate asupra sanatatii bazate pe multipli factori, precum somnul, activitatea, ritmul cardiac si variabilitatea ritmului cardiac, in timp ce Booster Card[9] ajuta la imbunatatirea zilnica a sanatatii prin urmarirea unor obiective predefinite si furnizarea de sugestii aplicabile. Vizitatorii vor putea vedea beneficiile acestor caracteristici pe seria Galaxy Watch6 asociata cu Galaxy S24, inainte de disponibilitatea care va fi facuta publica mai tarziu in acest an.
 
Valorificand ecosistemul SmartThings, Samsung demonstreaza modul in care propria locuinta poate fi transformata intr-un spatiu care contribuie la o viata mai sanatoasa[10]. Utilizatorii pot controla luminile conectate in asa fel incat acestea sa se poata opri si porni automat pentru un somn[11] optimizat sau pot seta alerte sub forma de reminder pentru diverse tratamente. De asemenea, permite utilizatorilor sa monitorizeze antrenamentele si sa masoare ritmul cardiac si caloriile arse in timp real, urmarind un videoclip de fitness pe un televizor conectat, toate in acelasi timp.
 
Standul Samsung Galaxy Experience din cadrul MWC 2024 este situat in Sala 3 a Fira Barcelona Gran Via.

Note:

[1] Samsung nu face nicio promisiune, asigurare sau garantie cu privire la exactitatea, integralitatea sau fiabilitatea rezultatului furnizat de caracteristicile AI. Autentificarea in contul Samsung poate fi necesara pentru a utiliza anumite caracteristici AI ale Samsung.

[2] Live Translate necesita o conexiune la retea si autentificarea in contul Samsung. Live Translate este disponibil doar in aplicatia Samsung Phone preinstalata. Apelurile trebuie efectuate folosind apelantul nativ Samsung. Anumite limbi pot necesita descarcarea unui pachet lingvistic. Disponibilitatea serviciului poate varia in functie de limba. Precizia rezultatelor nu este garantata.

[3] Rezultatele pot varia in functie de potrivirile vizuale. Necesita conexiune la internet. Utilizatorii pot avea nevoie sa isi actualizeze sistemul de operare Android la cea mai recenta versiune. Functionalitatea produsului poate depinde de setarile aplicatiei si dispozitivului dvs. Unele functii pot sa nu fie compatibile cu anumite aplicatii. Disponibilitatea serviciului variaza in functie de tara si limba. Precizia rezultatelor nu este garantata. Timpul necesar pentru actualizare poate varia in functie de modele.

[4] Pentru textul din Samsung Notes doar (200-4000 de caractere); necesita autentificarea in contul Samsung si conexiune la internet.

[5] Editarea generativa necesita o conexiune la internet si autentificarea in contul Samsung. Editarea cu Generative Edit rezulta in redimensionarea unei fotografii pana la 12MP. Un marcaj vizibil este suprapus peste imaginea rezultata la salvare pentru a indica faptul ca imaginea este generata de AI. Precizia si fiabilitatea rezultatului generat nu sunt garantate.

[6] Zoom-ul AI este aplicat la distantele dintre lungimile de zoom digitale. Precizia rezultatelor nu este garantata.

[7] Unele caracteristici AI din seria Galaxy S24 s-ar putea sa nu fie disponibile la modelele din generatiile anterioare.

[8] My Vitality Score va fi disponibil pe Samsung Health pana in 2024. Disponibilitatea poate varia in functie de piata, operator sau dispozitiv purtabil. Caracteristicile sunt destinate exclusiv scopurilor generale de wellness si fitness. Masuratorile sunt doar pentru referinta personala. Va rugam sa consultati un profesionist medical pentru sfaturi.

[9] Booster Card va fi disponibila pe Samsung Health pana in 2024. Disponibilitatea poate varia in functie de piata, operator sau dispozitiv purtabil.

[10] Disponibil pe dispozitivele inteligente inregistrate in SmartThings. Disponibilitatea poate varia in functie de piata sau dispozitiv.

[11] Necesita cea mai recenta versiune a aplicatiilor mobile Samsung Clock si SmartThings pentru setarile mediului de somn.Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?