Prima bautura energizanta din lume, creata in intregime de A.I. (Inteligenta Artificiala)!
3/35044
calendar_month 03 Iul 2023, 16:15

Senzatie Mondiala - A.I. a dezvoltat si a gustat propria bautura energizanta

Inteligenta artificiala poate revolutiona lumea bauturilor energizante - nu numai ca a creat ceea ce considera reteta perfecta, dar a si gustat-o

Noutate: prima bautura energizanta din lume, creata in intregime de A.I. (Inteligenta Artificiala) a fost dezvoltata de HELL ENERGY. Fiecare element al noii arome, ingredientele atent selectate, designul, chiar si elementele de marketing, au fost realizate de A.I., care a si gustat-o de atlfel.

Inteligenta Artificiala a utilizat in acest proces cantitatea mare de informatii si cunostinte disponibile pe World Wide Web. Aceasta poate procesa si descoperi conexiuni la o viteza aproape de neinteles pentru oameni. In plus, detine cunostinte cuprinzatoare despre bauturile energizante, cuprinzand ingredientele acestora, rezultatele vanzarilor, cercetarile privind sanatatea, recomandarile si feedback-ul consumatorilor. Totodata, poate integra perfect cele mai recente tendinte si informatii in analizele sale.

Atunci cand HELL ENERGY a pus in functiune A.I. pentru a dezvolta o noua bautura energizanta adaptata nevoilor sale, inteligenta artificiala a procesat o cantitate mare de informatii si a formulat ceea ce a considerat cea mai buna reteta. A.I. nu numai ca a luat in considerare asteptarile consumatorilor de la o bautura energizanta, dar a prioritizat inclusiv obiectivul de a crea o bautura superioara, mai placuta.

Fiind cea mai inteligenta entitate din lume in prezent, A.I. a considerat reteta pe care a dezvoltat-o ca fiind perfecta. Aceasta a imbunatatit bautura energizanta cu vitamine, aminoacizi si extracte din plante, asigurand in acelasi timp conformitatea cu legislatia industriei alimentare, inclusiv optimizarea recomandarilor EFSA (Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara) si respectarea cantitatilor zilnice recomandate (RDA).

A.I. a creat trei arome si le-a digitalizat folosind tehnologia unei companii din New York. Dupa ce a gustat toate cele trei bauturi si a analizat date si statistici extinse, A.I. a folosit inteligenta predictiva pentru a selecta aroma castigatoare. Astfel, a luat nastere aroma cu adevarat unica si racoritoare de tutti-frutti cu o explozie de gust de fructe de padure. Este pentru prima data cand inteligenta artificiala realizeaza un proces atat de sofisticat de dezvoltare de produse in domeniul bauturilor energizante.

Reteta este pastrata strict confidential, iar pentru a o proteja, A.I. a oferit recomandari in acest sens. Aceasta este stocata pe un singur computer in fabrica HELL ENERGY din Ungaria, echipata si ea cu elemente avansate de securitate. Designul camerei care adaposteste sistemul a fost, de asemenea, dezvoltat de inteligenta artificiala. Cu toate acestea, recunoscand importanta masurilor de rezerva, o copie a retetei este pastrata in siguranta intr-un seif din Elvetia.

Dupa un proces atat de extins, nu este nicio surpriza ca ambalajul noii bauturi energizante a fost proiectat tot de A.I. Bautura inglobeaza cele mai recente tendinte, cu un design tineresc si cool. In timp ce incorporeaza culorile HELL ENERGY, A.I. a introdus, totodata, propriul stil digital in design.

Deoarece noul produs „HELL A.I.” este rezultatul unui proces extraordinar si unic la nivel global, angajatii companiei au fost dornici sa supuna noua bautura energizanta testarii in conditii conventionale. Drept urmare, a fost supusa unui control riguros al calitatii, dar si unor sesiuni de degustare in orb. Succesul de care s-a bucurat a confirmat capacitatile inteligentei artificiale.A.I. ofera o perspectiva extraordinara in domeniul dezvoltarii produselor, impingand dincolo de granite pana acum de neimaginat si inaugurand o noua era pentru industria alimentara. Cu capacitatile inteligentei artificiale se pot sorta si analiza rapid cantitati mari de date de pe internet in doar cateva minute sau secunde, reducand drastic ciclul de dezvoltare a produsului de la 1-2 ani - sau in cel mai bun caz, o jumatate de an - la o luna. Acest proces este rezultatul eforturilor corelate a multiple sisteme A.I., fiecare exceland in domenii diferite, care au colaborat pentru aceasta realizare. Cu peste o suta de sisteme de A.I. existente deja la nivel mondial, functionarea lor colectiva asigura un nivel ridicat de inovatie.

Noul produs este fabricat intr-una dintre cele mai avansate unitati de productie a bauturilor din Europa si va fi accesibil in peste 60 de tari din intreaga lume incepand din vara anului 2023.