Philips lanseaza noi inovatii compatibile cu inteligenta artificiala la #RSNA23
3/35599
calendar_month 28 Nov 2023, 16:40


Noile inovatii ajuta spitalele si sistemele de sanatate sa furnizeze in mod constant ingrijiri accesibile si de inalta calitate pacientilor intr-un mod durabil
 
Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), lider global in tehnologia sanatatii, pune astazi pacientii si furnizorii de servicii medicale in centrul atentiei la #RSNA23 , cea mai mare conferinta de imagistica medicala din lume. Radiologii cauta solutii pentru a imbunatati performanta departamentelor lor si pentru a ajuta pacientii cu fluxuri de lucru optimizate, timpi de procedura mai scurti si operatiuni usor de utilizat. Cu 45% dintre radiologi care raporteaza simptome de epuizare, inovatiile Philips in imagistica de diagnosticare si informatica intreprinderii se concentreaza pentru a oferi timp de respiro personalulului clinic prin fluxuri de lucru imbunatatite si eficienta imbunatatita.

Noile inovatii pe care Philips le anunta la #RSNA23 includ sisteme cu ultrasunete de generatie urmatoare care maresc increderea in diagnosticare si eficienta fluxului de lucru, primul si singurul sistem RMN mobil din lume cu operatiuni fara heliu si noi solutii cloud activate de IA care sporesc eficienta radiologiei si increderea clinica. De asemenea, a fost lansata noua campanie „ingrijirea inseamna lumea”, iar in cadrul evenimentului s-a pus accent pe faptul, ca imbunatatirea sanatatii umane si sanatatea mediului merg mana in mana.

"Philips face echipa cu furnizorii de servicii medicale pentru a optimiza fluxurile de lucru, astfel incat acestia sa poata petrece mai mult timp concentrandu-se asupra pacientilor."
Bert van Meurs
Lider sef de afaceri pentru diagnosticare de precizie si terapie ghidata de imagine la Philips

In continuare, Bert van Meurs a mai declarat ca „Noile inovatii pe care le dezvaluim aici la RSNA ofera o abordare de diagnosticare complet integrata, activata de AI, pentru a ajuta la imbunatatirea rezultatelor pacientilor, la optimizarea fluxurilor de lucru si la maximizarea valorii de viata pentru clientii nostri.”
 
Sistemele cu ultrasunete de ultima generatie maresc increderea in diagnosticare si eficienta fluxului de lucru

Presiunile asupra personalului medical sunt deosebit de acute pentru ecografisti, unde este esential ca orice capabilitati noi sa fie integrate intr-un mod intuitiv, astfel incat utilizatorii sa le poata integra rapid in ingrijirea de rutina. Noile sisteme cu ultrasunete Philips EPIQ Elite 10.0 si Philips Affiniti fac exact asta, cu urmatoarea generatie de performante clinice care simplifica fluxurile de lucru pentru a face fata provocarilor celor mai solicitante practici de astazi. Sistemele ofera o singura interfata de utilizator combinata cu traductoare partajate si instrumente automate pentru a ajuta la reducerea complexitatii pentru o experienta de utilizator mai eficienta si imbunatatita.

Primul si singurul sistem RMN mobil din lume cu operatii fara heliu

BlueSeal MR Mobile, primul si singurul magnet complet sigilat de 1,5T din industrie, va fi prezentat intr-o unitate mobila la etajul expozitiei RSNA, oferind servicii RMN centrate pe pacient acolo unde, si atunci cand este necesar, folosind mai putin heliu decat un magnet nesigilat. Cu peste 600 de sisteme instalate la nivel global, scanerele RMN echipate cu tehnologia cu magnet BlueSeal de la Philips au economisit peste 1,5 milioane de litri de heliu din 2018. Cu sute de magneti BlueSeal in functiune in intreaga lume, Philips extinde acum aceasta tehnologie inovatoare intr-un camion mobil, extinderea accesului de calitate la examenele RMN pentru mai multi pacienti, in mai multe locuri.
 
PACS bazat pe cloud, cu noi fluxuri de lucru clinice si operationale, activate de AIPhilips HealthSuite Imaging este o noua generatie de Philips Vue PACS bazata pe cloud, care le permite radiologilor si clinicienilor sa adopte mai rapid noi capabilitati, sa mareasca eficienta operationala si sa imbunatateasca ingrijirea pacientului. HealthSuite Imaging pe Amazon Web Services (AWS) ofera noi capabilitati, cum ar fi acces de la distanta de mare viteza pentru citirea diagnosticului, raportare integrata si orchestrare a fluxului de lucru cu AI, toate furnizate in siguranta prin cloud, pentru a usura sarcina de gestionare IT. De asemenea, la RSNA exista Philips AI Manager, o solutie de activare AI end-to-end care se integreaza cu infrastructura IT a unui client, permitand radiologilor sa foloseasca peste 100 de aplicatii AI pentru o evaluare mai cuprinzatoare si perspective clinice mai profunde in fluxul de lucru radiologic.

Viteza si eficienta sunt esentiale pentru diagnostic si tratament. La RSNA, Philips pune la dispozitie cele mai noi inovatii in domeniul radiografiei digitale, inclusiv Philips Radiography 7000 M, o solutie de radiografie mobila premium conceputa pentru a oferi ingrijire imbunatatita si eficienta operationala mai mare, pentru ingrijirea mai rapida si eficienta a pacientului, ca si sistemul de radiografie digital premium, Philips Radiography 7300 C. conceput pentru a oferi eficienta ridicata si versatilitate clinica. De asemenea, este prezentat si sistemul de terapie ghidata prin imagine de ultima generatie – configuratia biplana Azurion 7 B20/15, care ofera capacitate de pozitionare pentru acces mai usor al pacientului in timpul procedurilor minim invazive, o miscare mai rapida a sistemului si un control complet al tuturor componentelor pe partea de masa.

sursa: philips.com