O zi cu robotul insotitor AI pentru casa - Ballie
3/35866
calendar_month 09 Ian 2024, 14:05


Un nou partener inteligent pentru casa ii intampina acasa pe utilizatori, avand grija de sarcinile casnice, afisand evenimentele zilei si impartasind actualizarile meteo.

Samsung Electronics a prezentat o noua versiune a robotului sau insotitor de acasa AI, Ballie, la o conferinta de presa la Hotelul Mandalay Bay din Las Vegas, pe 8 ianuarie (ora locala), inainte de Consumer Electronics Show (CES) 2024. 

Prezentat pentru prima data la CES 2020, Ballie a fost reinnoit cu noi functii avansate pentru a ajuta utilizatorii in viata de zi cu zi.

Ballie actioneaza ca un asistent personal la domiciliu, conducand in mod autonom prin casa pentru a indeplini diverse sarcini. 

Conectandu-se la electrocasnice, Ballie poate oferi o mana de ajutor utilizatorilor in multe situatii — invatand continuu din tiparele si obiceiurile utilizatorilor pentru a oferi servicii mai inteligente si mai personalizate. Ballie ofera liniste sufleteasca trimitand actualizari video ale animalelor de companie sau ale celor dragi pe dispozitivele utilizatorilor atunci cand acestia sunt departe de casa. In plus, Ballie poate crea starea de spirit pentru orice activitate acasa, indiferent daca utilizatorii fac exercitii fizice, lucreaza sau se relaxeaza. De la proiectarea videoclipurilor de antrenament  la o dimensiune optima pana la redarea muzicii si raspunsul la apeluri telefonice, Ballie face viata de acasa mai productiva si placuta.

Aflati mai multe despre functionalitatile AI unice ale lui Ballie in videoclipul de mai jos.


sursa: news.samsung.com/us/