Lenovo va dezvalui la Mobile World Congress cel mai recent portofoliu de computere AI
3/36159
calendar_month 14 Feb 2024, 15:15


La Mobile World Congress 2024, cel mai mare eveniment al ecosistemului de conectivitate din industria tehnologiei (26 – 29 februarie , Barcelona, ​​Spania), Lenovo (stand #3N30) va dezvalui cel mai recent portofoliu de dispozitive AI si solutii de infrastructura de pana acum, precum si doua dispozitive noi. concepte care provoaca factorii de forma traditionali pentru PC si smartphone.

La CES, Lenovo a lansat primele sale PC-uri AI, aducand tehnologia in portofoliul sau ThinkBook, ThinkPad, Yoga, Legion si ThinkCentre. Cu viziunea companiei de „AI for All” la MWC, Lenovo va dezvalui mai multe noi PC-uri AI si solutii de edge computing, aducand tehnologia mai mult in curentul mainstream pentru 2024/2025. Compania se asteapta ca tendinta IA hibrida sa alimenteze cererea atat pentru PC-uri AI, cat si pentru smartphone-uri AI si sa conduca un alt ciclu de reimprospatare a industriei.

Construite special pentru a sustine inteligenta artificiala, computerele Lenovo cu inteligenta artificiala sunt proiectate si proiectate pentru a indeplini sarcini precum rationamentul, rezolvarea problemelor si invatarea. Mai important, ele creeaza o legatura utilizator-masina, aducand experiente personalizate amplificate de AI. Cu o putere de calcul mai puternica si un spatiu de stocare mai mare, modelele de limbaj mari (LLM) pot rula cu usurinta pe dispozitiv, mai degraba decat in ​​cloud. De-a lungul timpului, aceste modele se adapteaza la preferintele si obiceiurile utilizatorului, sporind asistenta acestora pe masura ce trece timpul, rezultand o experienta mai personalizata, salvand in acelasi timp confidentialitatea.

In plus, Lenovo intentioneaza sa dezvaluie cateva solutii de infrastructura de ultima generatie pentru telecomunicatii, care ajuta companiile sa exploateze corpuri vaste de date la marginea indepartata pentru aplicatii AI transformatoare la scara, reducand in acelasi timp consumul de energie al serviciilor cloud. Pe masura ce industria telecomunicatiilor evolueaza pentru a conecta economia digitala actuala, solutiile de calcul Edge AI de la Lenovo creeaza noi capabilitati AI pe strazile orasului din Barcelona si Madrid, cum ar fi utilizarea analizei video si a vederii computerizate pentru a identifica fumul si incendiul, pentru a imbunatati timpul de raspuns in caz de urgenta si pentru a sprijini siguranta publica. .

La evenimentul sau Tech World din octombrie 2023, Lenovo si-a dezvaluit viziunea sa hibrida AI for All si a prezentat modul in care dezlantuieste puterea AI de a genera transformarea inteligenta in fiecare aspect al vietii oamenilor si in fiecare industrie si angajamentul sau de a investi investitii de 1 miliard USD. in inovarea AI .

De asemenea, la MWC, Lenovo va prezenta pentru prima data doua produse noi concept in cadrul unui eveniment public. Conceptul de afisaj adaptiv Motorola , un produs de premiera mondiala care utilizeaza un afisaj FHD+ pOLED care poate fi indoit si modelat in diferite forme in functie de nevoile utilizatorilor si, de asemenea, o alta dovada de concept de prima lume si un factor de forma inovator atragator pentru laptop, care impinge limitele ingineriei, designului si experientei utilizatorului de la Intelligent Devices Group si echipele Lenovo Research.