hit.ro  »  IT  »  Inteligenta Artificiala  »  Lenovo dezvaluie produse si solutii inovatoare la MWC 2024 concepute pentru a alimenta inteligenta artificiala pentru toti

Lenovo dezvaluie produse si solutii inovatoare la MWC 2024 concepute pentru a alimenta inteligenta artificiala pentru toti

calendar_month 27 Feb 2024, 13:30


Lenovo anunta cel mai recent portofoliu de computere inovatoare, software, dovada de concept si solutii si servicii de infrastructura la MWC

„Suita Lenovo de dispozitive, infrastructura, solutii si servicii activate pentru AI, pregatite pentru AI si optimizate pentru AI de la MWC ofera o privire mai ampla asupra viziunii noastre pentru „AI for All”, a declarat presedintele si CEO-ul Lenovo, Yuanqing Yang. „Tehnologia AI de la Lenovo aduce beneficii organizatiilor de toate dimensiunile, conducand o transformare inteligenta in toate industriile, consolidand in acelasi timp angajamentul nostru fata de sustenabilitate.”

Redefinirea granitelor cu o dovada futurista a conceptului

Prezentand cea mai recenta dovada de concept revolutionara de la Lenovo, Lenovo ThinkBook Transparent Display Laptop Concept revolutioneaza experienta de interactiune si creatie cu remarcabilul sau afisaj transparent Micro-LED de 17,3 inchi. Cu un ecran fara margini, o zona transparenta pentru tastatura si un design aparent plutitor pentru footpad, emana fara efort un sentiment de simplitate high-tech, ridicand experienta generala a utilizatorului.

Stralucirea acestui laptop consta in integrarea sa inteligenta a virtualului si realului. Prin puterea continutului generat prin inteligenta artificiala (AIGC), ecranul transparent deschide noi cai de colaborare si eficienta in munca, permitand interactiunea cu obiecte fizice si suprapunand informatii digitale pentru a crea continut unic generat de utilizatori. Transparenta ii permite sa se integreze fara efort in mediul sau. Utilizatorii pot comuta fara probleme intre tastatura si plansa de desen cu un stilou acceptat, deblocand noi niveluri de eficienta creativa. AI in combinatie cu afisaje transparente va deschide noi modalitati de a interactiona cu datele si aplicatiile, oferind oportunitati de a dezvolta noi caracteristici si factori de forma. Aceasta dovada de concept ofera o perspectiva futurista asupra computerelor cu inteligenta artificiala, combinand mediile digitale si fizice care pot imbunatati experientele utilizatorilor in moduri niciodata imaginate.

Continuand impulsul Tech World 2023, Lenovo si Motorola au prezentat, de asemenea, un concept de afisaj adaptabil pentru smartphone , care poate fi indoit si modelat in diferite forme in functie de nevoile utilizatorilor si a fost construit pe afisaj si inovatii mecanice de la dispozitivele pliabile si conceptele rulabile Lenovo. Lenovo si Motorola scot in evidenta noi concepte AI generative care vor imbunatati personalizarea dispozitivului pentru a oferi utilizatorilor o experienta cu adevarat unica.

O noua generatie de computere AI pentru afaceri

Cea mai recenta generatie de laptopuri de afaceri de la Lenovo – ThinkPad T14 i Gen 5 , ThinkPad T14s Gen 5 , ThinkPad T16 Gen 3 , ThinkPad X12 Detachable Gen 2 si ThinkBook 14 2-in-1 Gen 4 . Alimentat de cele mai recente procesoare Intel Core Ultra cu Intel vPro ® pe anumite modele si Windows 11 si ofera un ecosistem optim de solutii hardware si software AI pentru a oferi niveluri imbunatatite de securitate, eficienta energetica si experiente captivante. Cu o selectie din ce in ce mai mare de aplicatii software 2 care beneficiaza de suportul dedicat de accelerare AI, utilizatorii se pot bucura de competente noi si imbunatatite in domenii largi de utilizare si productivitate.

Revolutia AI PC-urilor este aici, iar Lenovo se dedica transformarii computerelor si dispozitivelor inteligente pentru a oferi solutii AI personalizate. Aceste noi laptop-uri Lenovo sunt printre primele care il conduc. Ele ofera utilizatorilor cele mai cuprinzatoare experiente personalizate de PC de pana acum, ajutand la eficientizarea fluxurilor de lucru si la cresterea productivitatii. Fie ca este vorba de colaborarea cu colegii, intalnirea cu clientii sau analizarea datelor si crearea de continut, aceste noi laptop-uri ThinkPad si ThinkBook pot accelera fluxurile de lucru cu instrumente software compatibile cu AI de care utilizatorii au nevoie pentru a incuraja creativitatea si eficienta maxima.Smart Connect – Simplificare fara intreruperi printr-un ecosistem unificat

Impreuna, Lenovo si Motorola au lansat Smart Connect, o solutie software care unifica ecosistemele digitale pentru a crea o experienta perfecta pe mai multe dispozitive. Smart Connect deblocheaza sinergiile intre dispozitive pentru a maximiza productivitatea, partajand capabilitatile dispozitivului si gestionarea datelor si demonstrand ca suma este mai mare decat partile sale. Cu Smart Connect, utilizatorii pot comuta sarcinile intre computer, telefon si tableta  , mentinand in acelasi timp un flux neintrerupt, se pot bucura de partajarea de fisiere fara probleme si securizate, pot accesa aplicatii mobile pe un PC si chiar pot gestiona cu usurinta notificarile de pe telefon.

Fie ca lucreaza, creeaza si joci pe un PC, comunica si consuma continut pe un smartphone sau iei totul din mers cu o tableta, trecerea de la dispozitiv la dispozitiv si partajarea continutului in ecosisteme este acum posibila doar cu o glisare. . Cu Smart Connect, utilizatorii pot viziona un film pe o tableta si il pot glisa pe un computer pentru a-l relua, pot asculta un podcast pe un smartphone si il pot termina pe un laptop acasa, pot lucra la un document pe un laptop si il pot edita pe smartphone-ul lor 10 si chiar incepeti o prezentare pe un computer desktop si faceti-o mai portabila glisand-o pe o tableta. De asemenea, utilizatorii pot amplifica cu usurinta tot ce este afisat pe telefoanele lor pe un ecran mai mare, de exemplu, muta cu usurinta jocuri, filme, emisiuni si aplicatii de pe telefon pe un televizor pentru mai mult spatiu pentru lucru si joaca.

Aducerea aplicatiilor AI la margine la scara

Compania a anuntat urmatoarea generatie de solutii AI integrate Edge pentru Telco, care ajuta companiile sa valorifice corpuri vaste de date la marginea indepartata pentru noi aplicatii AI la scara, reducand in acelasi timp consumul de energie. Inovatiile fac parte dintr-un portofoliu cuprinzator de solutii AI hibride Lenovo, concepute pentru a simplifica calea catre transformarea inteligenta pentru toate industriile si atrage noi colaborari clienti cu lideri din industrie, cum ar fi Telefonica, care deblocheaza puterea datelor AI oriunde. este creat livrandu-l companiilor aflate la marginea indepartata in timp real.

Pe masura ce industria telecomunicatiilor isi continua evolutia dramatica pentru a permite lansarea 5G si un viitor alimentat de AI, inovatiile in retelele IT, infrastructura cloud si edge computing sunt esentiale pentru conectarea economiei digitale de astazi. Edge computing permite companiilor sa analizeze datele in timp real, permitand informatii mai rapide care sa poata fi actionate pentru operatiuni si servicii mai eficiente.

Pentru a sprijini cantitatea masiva de calculatoare care se deplaseaza la margine, o gama puternica de noi solutii Lenovo Integrated Edge AI pentru Telco este expusa la MWC din Barcelona cu ecosistemul de parteneri Lenovo.

Angajamentul nostru fata de durabilitate: imputernicirea clientilor sa se concentreze pe reducerea deseurilor de mediu si repararea IT

Lenovo lanseaza noi solutii care vor ajuta clientii sa prelungeasca ciclul de viata al dispozitivelor lor cu optiuni IT mai durabile si mai eficiente din punct de vedere al costurilor. Prin Lenovo Certified Refurbished , organizatiile pot implementa computere reconditionate care raspund diferitelor lor nevoi de calcul, mentinand in acelasi timp o amprenta de carbon IT mai mica. Doar Lenovo si partenerii acreditati vor oferi certificarea Lenovo, garantand dispozitive de calitate lider in industrie de care se pot baza companiile.

Renovarea, reutilizarea si reciclarea sunt concepte cheie in economia circulara, un sistem de resurse si consum care ajuta la atenuarea deseurilor. Lenovo se angajeaza sa implementeze practici circulare in fiecare etapa a ciclului de viata IT si, in calitate de producator global de PC-uri, este calificat in mod unic pentru a ajuta clientii sa atinga obiectivele de sustenabilitate si sa imbratiseze cu incredere beneficiile circularitatii. Prin intermediul comunitatii Lenovo 360 Circle, partenerii de canal sunt, de asemenea, aliniati cu actiuni de colaborare pentru a genera rezultate circulare pentru clienti si pentru a construi un viitor mai durabil. Prin Lenovo TruScale , clientii pot implementa servicii pe baza de abonament cu plata pe masura, folosind doar ceea ce au nevoie si reducand risipa. Aflati mai multe despre solutiile de durabilitate Lenovo .

Lenovo extinde, de asemenea, relatia companiei cu iFixit, oferind managerilor IT puterea de a repara si repara rapid dispozitivele – minimizand timpul de nefunctionare si prelungind durata de viata a hardware-ului. ThinkPad T14 Gen 5 si T16 Gen 3, cu informatii de la echipa iFixit Solutions , au fost concepute pentru a fi mai usor de reparat, nu doar extinzand partile inlocuibile de catre client (CRU) pentru a include bateria cu un conector fara cablu si un design DIMM cu priza, precum si inlocuirea SSD si WWAN, dar si adaugand indicatori vizuali pentru reparatii mai usoare. Cu sprijinul echipei iFixit, Lenovo a creat noi ghiduri de reparatii, inclusiv proceduri video pentru toate piesele CRU, precum si pentru a face aceste piese mai usor de comandat. Acest lucru prelungeste ciclul de viata al produsului, reduce deseurile electronice si ofera avantaje de economisire a costurilor pentru intreprinderi si persoane fizice. Ca urmare a acestor imbunatatiri, ThinkPad T14 Gen 5 si T16 Gen 3 au obtinut un scor provizoriu de reparabilitate iFixit de 9,3 din 10.

Sursa originala articol si foto: lenovo.com

 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?