Galaxy AI - O noua era a telefoanelor mobile
3/35486
calendar_month 09 Nov 2023, 16:01


Internet la indemana. Un aparat foto in buzunar. Inteligenta artificiala care imbunatateste viata de zi cu zi. 

Samsung Galaxy a ajutat la democratizarea accesului la internet si a transformat camerele foto intr-un instrument de comunicare de care cu greu ne putem desprinde acum. Acum, toti ochii sunt atintiti asupra AI, iar tehnologia din spatele telefoanelor mobile inca nu integreaza mare parte dintre beneficiile importante ale inteligentei artificiale. Galaxy este pe cale sa schimbe acest lucru.

Galaxy deschide o lume intreaga de noi posibilitati in palma utilizatorilor. Conceput pentru a sustine oamenii din toate colturile globului, Galaxy AI este inteligenta universala a telefonului, asa cum nu a mai fost vazuta pana acum. De la comunicarea fara bariere, la productivitatea simplificata si creativitatea fara constrangeri – Samsung dezlantuie noi posibilitati. 

Galaxy AI este o experienta cuprinzatoare, insemnand nu doar de dispozitive mobile Samsung alimentate de inteligenta artificiala, ci si de AI bazata pe cloud, activata de colaborarile deschise ale brandului cu lideri din industrie care impartasesc aceeasi viziune. Samsung isi propune sa transforme experienta de zi cu zi pe care utilizatorii o au prin intermediul telefoanelor mobile, adaugand confort, dar si securitate si confidentialitate Galaxy.

Cum va schimba Galaxy AI aceasta experienta? Pornind de la scopul principal pe care l-au avut telefoanele mobile – de a ne permite sa intram rapid in contact unii cu ceilalti. Cel mai nou telefon care va avea integrat Galaxy AI va oferi in curand utilizatorilor functia AI Live Translate Call - un traducator personal, la indemana ori de cate ori au nevoie. Deoarece va fi integrat nativ in functia de apel, dificultatea de a utiliza aplicatii terte dispare. Traducerile audio si text vor aparea in timp real in timp ce utilizatorii vorbesc, ceea ce face ca apelarea unei persoane care vorbeste alta limba sa fie la fel de simpla ca activarea subtitrarilor la un film sau serial. Cu un dispozitiv ce are Galaxy AI, exista o siguranta in plus in ceea ce priveste conversatiile private. 

La inceputul anului viitor, Galaxy AI ne va aduce mai aproape de o lume in care unele dintre cele mai comune bariere in calea conexiunii sociale se dizolva, iar comunicarea devine mai usoara si mai productiva ca niciodata. 

AI care schimba lumea si viata in bine

,,Tehnologia din spatele telefoanelor mobile are o putere incredibila de a le asigura utilizatorilor tot ce au nevoie, intr-un singur loc - conexiune, productivitate, creativitate. AI, insa, nu a fost folosita pana acum pentru a potenta toate aceste beneficii intr-un mod semnificativ. Galaxy AI este cea mai cuprinzatoare versiune de utilizare a inteligentei artificiale pe dispozitivele mobile de pana acum si va schimba modul in care percepem modurile de folosire ale telefoanele noastre", a declarat Wonjoon Choi, vicepresedinte executiv si presedinte al departamentului de cercetare si dezvoltare din cadrul diviziei Mobile eXperience Business de la Samsung Electronics.

Experiente revolutionare care permit conectarea reala si deschid noi posibilitati chiar de pe telefon. Aceasta este promisiunea Galaxy si doar o frantura din ceea ce va urma. Viata se deschide cu Galaxy, asa ca pregatiti-va pentru o noua era a inteligentei artificiale pe telefoanele mobile. Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?