hit.ro  »  IT  »  Inteligenta Artificiala  »  Galaxy AI extinde suportul pentru mai multe limbi cu cea mai recenta actualizare

Galaxy AI extinde suportul pentru mai multe limbi cu cea mai recenta actualizare

calendar_month 10 Apr 2024, 12:15


Samsung continua sa elimine barierele lingvistice si sa inoveze in comunicare pentru un numar mai mare de utilizatori prin intermediul Galaxy AI

Samsung Electronics Co., Ltd. a anuntat astazi ca va extinde in curand suportul pentru trei limbi noi in cadrul Galaxy AI: araba, indoneziana si rusa, precum si pentru trei noi dialecte: engleza australiana, cantoneza si franceza quebecoisa. In plus fata de cele 13 limbi  deja disponibile, Samsung doreste sa ofere utilizatorilor Galaxy din intreaga lume posibilitatea de a beneficia de puterea AI-ului. Pe langa aceste limbi si dialecte noi, Samsung intentioneaza sa adauge inca patru limbi mai tarziu in acest an, inclusiv romana, turca, olandeza si suedeza, precum si chineza traditionala si portugheza europeana.

„Angajamentul nostru este sa democratizam AI pentru toti utilizatorii Galaxy. Extinderea limbilor disponibile in Galaxy AI in acest an va permite si mai multor utilizatori sa comunice fara bariere lingvistice, intr-o maniera complet unica pentru Samsung. Vom continua sa inovam si sa oferim experiente premium in domeniul AI-ului, astfel incat si mai multi utilizatori sa aiba acces la instrumentele necesare pentru a-si valorifica potentialul nelimitat”, declara TM Roh, Presedinte si Sef al Diviziei Mobile eXperience Business din cadrul Samsung Electronics.

Functiile Galaxy AI

•    Live Translate ofera traduceri bidirectionale in timp real pentru voce si text in timpul apelurilor telefonice, astfel incat consumatorii pot sa faca rezervari in timpul calatoriilor sau sa vorbeasca cu bunicii in limba lor materna

•    Interpreter poate traduce instantaneu conversatiile in timp real printr-o interfata prietenoasa cu ecran impartit, permitand celor care stau fata in fata sa citeasca traducerea text a ceea ce spune cealalta persoana.

•    Chat Assist poate imbunatati tonul conversatiei prin generarea de sugestii contextuale, asigurandu-se ca comunicarea suna asa cum a fost intentionata, fie ca este vorba despre un mesaj politicos catre un coleg sau despre o fraza scurta si atragatoare pentru o legenda pe retelele de socializare.

•    Note Assist creaza rezumate cu ajutorul AI, template-uri si coperti, pentru productivitate sporita.

•    Transcript Assist utilizeaza AI si tehnologia de conversie a vorbirii in text pentru a transcrie, rezuma si chiar traduce inregistrarile vocale.

•    Browsing Assist ii ajuta pe utilizatori sa ramana la curent cu ceea ce se intampla in lume, economisind timp prin generarea de rezumate concise ale articolelor de stiri sau paginilor web.

Incepand din aprilie si extinzandu-se in lunile urmatoare, noile limbi si dialecte suportate de Galaxy AI vor fi disponibile pentru descarcare ca pachet de limba din aplicatia Setari.

 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?