Galaxy AI este integrat cu Bixby, un asistent virtual care ajuta utilizatorii
3/36173
calendar_month 17 Feb 2024, 10:17


Samsung ne aminteste sa nu uitam de Bixby, asistentul virtual care ajuta utilizatorii

Initiaza Live Translate, Interpreter si multe altele cu o simpla comanda vocala

Intr-o lume sustinuta din ce in ce mai mult de inteligenta artificiala, Samsung ia masuri pentru a permite utilizarea AI simpla si fara probleme in viata de zi cu zi cu ajutorul asistentului vocal Bixby.

La inceputul acestui an, cand a fost lansat Galaxy S24 si odata cu acesta, Galaxy AI [1], s-a dat practic startul unei noi ere a experientelor mobile. Acum, datorita integrarii Galaxy AI cu Bixby, se pot activa rapid unele dintre functii – doar vorbind. Cu Bixby, utilizatorii pot deschide si activa rapid anumite functii Galaxy AI cu comenzi vocale simple, fara maini. 

Imputernicire AI fara maini cu Bixby

Bixby faciliteaza utilizarea caracteristicilor intuitive orientate catre voce ale Galaxy, cum ar fi Live Translate. Cu cateva cuvinte, utilizatorii pot folosi functii precum traducerea in timp real, corectarea ortografiei, precum si sa creeze rezumate ale paginilor web si sa organizeze fisiere cu coperti automate pentru note.

Interpret, de exemplu. Data viitoare cand va aflati in conversatie cu cineva care vorbeste o alta limba, nu este nevoie sa navigati prin meniu pentru a gasi functia de interpret. Pur si simplu spuneti „Buna Bixby, porneste Interpretul” si sunteti gata de conversatie.

Cu Bixby, navigarea prin viata cu Galaxy AI alaturi este mai simpla ca niciodata, deschizand noi posibilitati – de la comunicare fara bariere pana la productivitate puternica.

AI accesibila in intreaga lume

Samsung se dedica sa faca experiente de zi cu zi epice pentru toti utilizatorii sai, indiferent unde se afla. Activarea Bixby a Galaxy AI va fi aplicata in urmatoarele limbi acceptate: chineza, engleza (SUA, Regatul Unit si India), franceza, germana, italiana, coreeana, portugheza (Brazilia), spaniola (Spania) si spaniola (America Latina).

[1] Samsung nu face nicio promisiune, asigurari sau garantii cu privire la acuratetea, completitudinea sau fiabilitatea rezultatelor furnizate de functiile AI. Este posibil sa fie necesara conectarea la contul Samsung pentru a utiliza anumite functii Samsung AI.