hit.ro  »  IT  »  Inteligenta Artificiala  »  ECDL Romania lanseaza Initiativa AI Empowered si optimizeaza educatia si certificarea digitale

ECDL Romania lanseaza Initiativa AI Empowered si optimizeaza educatia si certificarea digitale

calendar_month 27 Feb 2024, 11:30


Introducerea asistentului AI Adam si transformarea centrelor de testare in hub-uri de excelenta in AI marcheaza un nou capitol in certificarea competentelor digitale.

Intr-un pas semnificativ spre educatie digitala actuala, ECDL Romania, liderul national in certificarea competentelor digitale, cotinua introducerea tehnologiilor avansate de inteligenta artificiala (AI) in cadrul programelor sale. 

Asistentul AI Adam se alatura echipei ECDL Romania, iar reteaua nationala de Centre ECDL devine AI Empowered, pregatindu-se sa devina poli de inovatie si educatie pentru noile tehnologii. 

Aceasta evolutie strategica reflecta angajamentul ECDL Romania de a raspunde dinamic la cerintele in continua schimbare ale pietei muncii si ale sectorului educational. 

Adam, asistentul AI care iti deschide calea spre certificarea ICDL - disponibil non-stop.

Inovatia centrala a acestei initiative este Adam, un asistent AI conceput pentru a oferi suport si orientare personalizate cursantilor si candidatilor la certificarile ICDL. Accesibil 24/7, Adam este portalul permanent catre certificarile ICDL, adaptandu-se la comportamentul tuturor celor interesati de competente digitale, privind momentul si modul in care doresc acces la informatii.

Adam este asistentul AI ECDL care faciliteaza o experienta de certificare adaptativa, oferind raspunsuri la intrebarile fiecaruia, un prim pas in viziunea complexa ECDL Romania de a integra tehnologiile emergente pentru a imbunatati accesibilitatea si eficienta procesului de invatare si certificare.

Centrele noastre acum mai inteligente cu tehnologia AI prin campania care urmareste sa le dezvolte in Centre ECDL de excelenta AI.

In continuarea modulelor ICDL Insights de introducere si intelegere a tehnologiilor noi precum Artificial Intelligence (AI), Blockchain, Cloud Computing, Big Data sau IoT, ECDL Romania realizeaza un pas important in evolutia sa, integrand instrumentele AI in procesul de dezvoltare a competentelor digitale. 

ECDL Romania a lansat o campanie ambitioasa pentru transformarea centrelor acreditate ECDL in centre de excelenta in AI. Aceasta campanie va implica resurse extinse, traininguri specializate si suport continuu pentru centrele acreditate, cu scopul de a le transforma in hub-uri de inovatie si invatare pentru tehnologiile AI.

Acest program este proiectat pentru a actualiza conform cerintelor erei digitale competentele personalului si oferta de formare si certificare din centrele de testare acreditat ECDL din Romania

Toate aceste demersuri vor imbunatati critic experienta globala de formare, evaluare si certificare ECDL/ ICDL, oferind servicii educationale de cea mai inalta calitate, mult mai relevante astazi pentru un proces eficient de digitalizare, cu rezultate reale.

Tara noastra se poate indrepta catre un viitor in care tehnologia nu ii sperie pe romani, ci, mai degraba, ii ajuta sa traiasca in realitatea erei digitale.

 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?