hit.ro  »  IT  »  Inteligenta Artificiala  »  Deloitte si UiPath implementeaza o noua metologie bazata pe inteligenta artificiala

Deloitte si UiPath implementeaza o noua metologie bazata pe inteligenta artificiala

calendar_month 12 Mar 2024, 11:30


Deloitte si UiPath isi extind alianta strategica globala prin introducerea unei noi metodologii de implementare, bazata pe inteligenta artificiala, a software-ului creat de SAP pentru planificarea resurselor companiilor

•    Aceasta colaborare combina expertiza Deloitte in implementarea SAP si in inteligenta artificiala (IA) cu solutiile UiPath de automatizare si de IA

Deloitte si UiPath isi extind alianta strategica globala prin introducerea unei noi metodologii de implementare a software-ului dezvoltat de SAP, liderul global in solutii de planificare a resurselor companiilor (enterprise resource planning - ERP). 

Metodologia inovatoare creata prin extinderea acestei aliante este bazata pe inteligenta artificiala (IA) si poate imbunatati eficienta procesului de transformare a businessului prin implementarea uneia dintre cele mai folosite solutii de ERP a SAP, SAP S/4HANA®, ori a procesului de migrare catre aceasta. De asemenea, aceasta contribuie la simplificarea si eficientizarea utilizarii zilnice a solutiei SAP de catre companii.

Aceasta colaborare combina expertiza Deloitte atat in transformarea businessului prin implementarea software-ului SAP, cat si in domeniul inteligentei artificiale, cu tehnologiile de automatizare si de inteligenta artificiala ale UiPath, liderul de piata in automatizarea proceselor prin solutii care pot imbunatati fluxurile de lucru ale companiilor, interfetele si experientele pe care le ofera clientilor lor. Extinderea aliantei ajuta, de asemenea, companiile sa-si accelereze procesele de migrare catre cloud si de automatizare a sistemelor, inclusiv prin solutii bazate pe IA. De altfel, Deloitte este recunoscuta la nivel global ca furnizor de top al solutiilor SAP si de IA.

„Transformarea businessului prin implementarea unei noi platforme ERP sau prin migrarea la o versiune noua este probabil unul dintre cele mai complexe proiecte prin care poate trece o companie, deoarece poate necesita numeroase tipuri de resurse, modificari semnificative ale proceselor interne si o durata mare timp. Prin urmare, asistenta specializata in adaptarea proceselor interne si in implementarea si operarea acestor tehnologii reprezinta o zona in care expertiza noastra este foarte solicitata. Datorita extinderii acestei aliante, companiile vor beneficia de o combinatie intre solutia UiPath de automatizare bazata pe inteligenta artificiala, experienta vasta a Deloitte in implementarea proceselor ample de transformare tehnologica si capacitatea platformei SAP de a oferi solutii inteligente, interconectate, cu o gama larga de aplicatii", declarat Andrei Ionescu, Consulting Market Leader, Deloitte Romania.

Alianta Deloitte-UiPath, anuntata in 2019, a fost initiata pentru a permite dezvoltarea si implementarea comuna a solutiilor de automatizare robotizata a proceselor (robotic process automation – RPA) si s-a extins ulterior in domenii precum definirea strategiei privind inteligenta artificiala si implementarea de programe de automatizare inteligenta (intelligent automation - IA) care ajuta companiilor in procesele de digitalizare si de modernizare. Acestea pot obtine astfel un avantaj competitiv prin optimizarea proceselor de afaceri si prin reducerea timpului petrecut pentru indeplinirea sarcinilor manuale, care necesita numeroase resurse.

La nivel global, Deloitte este recunoscuta de mai multi ani ca lider in consultanta in tehnologie si in consultanta pentru transformarea digitala - acoperind toate domeniile, de la strategie si inovatie la operatiuni IT, inclusiv prin parteneriate cu Adobe, Apple, Facebook, Amazon, SAP, Salesforce, UiPath si alti giganti din domeniul tehnologiei. 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?