Cisco si NVIDIA vor ajuta intreprinderile sa implementeze si sa gestioneze rapid si usor infrastructura AI securizata
3/36086
calendar_month 07 Feb 2024, 16:20


Cisco si NVIDIA au anuntat astazi planuri de a furniza solutii de infrastructura AI pentru centrul de date, care sunt usor de implementat si gestionat, permitand o putere masiva de calcul de care au nevoie intreprinderile pentru a reusi in era AI.

AI schimba fundamental modul in care lucram si traim, iar istoria a aratat ca o schimbare de aceasta amploare va cere intreprinderilor sa-si regandeasca si sa-si rearhitecteze infrastructurile”,a declarat Chuck Robbins, presedinte si CEO, Cisco.

„Consolidarea parteneriatului nostru excelent cu NVIDIA va inarma intreprinderile cu tehnologia si expertiza de care au nevoie pentru a construi, implementa, gestiona si securiza solutii AI la scara.”

„Companiile de pretutindeni se intrec pentru a-si transforma afacerile cu IA generativa”,a declarat Jensen Huang, fondator si CEO al NVIDIA.

„Lucrand indeaproape cu Cisco, facem ca intreprinderilor sa obtina mai usor ca niciodata infrastructura de care au nevoie pentru a beneficia de AI, cea mai puternica forta tehnologica a vietii noastre.” 

Un parteneriat puternic

Cisco, cu experienta sa de lider in retele Ethernet si ecosistemul extins de parteneri, impreuna cu NVIDIA, inventatorul GPU-ului care a alimentat boom-ul AI, impartasesc o viziune si un angajament de a ajuta clientii sa navigheze in tranzitiile catre AI cu ajutorul Ethernet extrem de sigur si infrastructura.

Cisco si NVIDIA au oferit o gama larga de solutii integrate de produse in ultimii cativa ani pe dispozitivele de colaborare Webex si mediile de calcul ale centrelor de date pentru a permite fortelor de munca hibride cu spatii de lucru flexibile, intalniri bazate pe inteligenta artificiala si infrastructura desktop virtuala.

Companiile isi aprofundeaza acum parteneriatul intr-un centru de date pentru a permite clientilor intreprinderilor un management scalabil si automatizat al clusterelor AI, depanare automata, experiente de cea mai buna calitate pentru clienti si multe altele.