ASUS introduce o solutie AI EndoAim Scale imbunatatita
3/35649
calendar_month 04 Dec 2023, 15:45


Noua actualizare inovatoare adauga functia de masurare a polipilor in timp real la solutia ASUS de endoscopie AI, fara a fi nevoie de echipamente suplimentare

ASUS a anuntat o imbunatatire revolutionara a solutiei sale EndoAim AI prin introducerea EndoAim Scale – o caracteristica revolutionara conceputa pentru a masura diametrul maxim al polipilor cu un singur click si in timp real. Acest instrument inovator se deosebeste ca singura solutie din lume capabila sa evalueze dimensiunile polipilor fara a necesita echipament suplimentar.

In 2022, ASUS a lansat EndoAim, o solutie de endoscopie AI certificata de Taiwan Food and Drug Administration. Aceasta solutie incorporeaza functii de detectare si clasificare a polipilor AI in timp real, asigurand identificarea polipilor adenomatosi cu risc de cancer in timpul examinarilor.
 

Scala EndoAim este o caracteristica revolutionara conceputa pentru a masura diametrul maxim al polipilor cu un singur click si in timp real, cu o precizie impresionanta de 90%, dand putere medicilor sa determine cu rapiditate dimensiunea polipului cu un singur click.

Bazandu-se pe acest succes, EndoAim a fost acum modernizat cu adaugarea functiei de masurare a polipilor – Scala EndoAim. Aceasta imbunatatire permite medicilor sa determine rapid dimensiunea polipului in timp real, cu un singur click. Aceasta caracteristica ofera o precizie impresionanta de 90% - depasind rata de precizie de 62,5% asociata cu judecata vizuala bazata pe descoperirile din literatura (Shimoda, 2022). Acest lucru face ca EndoAim Scale sa fie un instrument de nepretuit pentru medici in evaluarea cu precizie a intervalului de supraveghere al pacientului si in optimizarea deciziilor de tratament pentru polipi.

Deja implementat in numeroase centre medicale, inclusiv Clinicile Dr. Lee, Spitalul General de Veteranti Kaohsiung, Spitalul Universitar National Yang Ming Chiao Tung, Spitalul Universitar Medical Chung Shan, Spitalul Kaohsiung E-Da, Spitalul International Landseed, Spitalul Universitar Catolic Fu Jen, Veteranii Pingtung Spitalul general, Clinica de management al sanatatii Dianthus si Centrul de management al sanatatii Ansn, ASUS EndoAim continua sa aiba un impact semnificativ.

Scala EndoAim imbunatatita va fi prezentata la Healthcare+ Expo Taiwan in perioada 30 noiembrie - 3 decembrie 2023. Anticipata pentru disponibilitate in prima jumatate a anului 2024, acest instrument avansat este gata sa ofere comunitatii medicale mijloace si mai eficiente de a proteja sanatatea publica.

sursa: press.asus.com