AI si viitorul programelor de parteneriat: expertii Vertiv discuta despre tendintele cheie ale industriei la Canalys Forums 2023
3/35335
calendar_month 10 Oct 2023, 11:36


Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructura digitala critica si solutii de continuitate, a fost in centrul atentiei la Canalys Forums 2023 in calitate de Gold Sponsor si prezentator, analizand perspectivele expertilor internationali referitoare la tendintele cheie precum Inteligenta Artificiala (AI). Canalys Forums este un eveniment tehnologic de varf care reuneste lideri din industrie, inovatori si experti pentru a explora cele mai recente stiri, previziuni si strategii de pe piata canalelor de distributie IT.

Anul acesta, Vertiv a sustinut doua prezentari in cadrul evenimentului Expert Hubs, cu Andrea Ferro, VP distributie, IT si aplicatii edge pentru EMEA si Jesper Hersbro, director pentru canalele de distributie EMEA. Ambii si-au impartasit perspectivele asupra subiectelor actuale care sunt strans legate de centrele de date si de canalele de distributie. 

Mai exact, Andrea Ferro a vorbit in prezentarea „AI intalneste Cloud-ul”, din cadrul primului Expert Hub, despre convergenta AI in cloud si a evidentiat importanta AI ca urmatoarea super aplicatie care va creste semnificativ consumul de cloud. El a subliniat, de asemenea, ca impactul sau nu se va limita doar la cloud, prognozand efecte vizibile pentru centrele de date locale si de colocare.

Companiile de cloud sunt pozitionate strategic pentru a raspunde acestei cereri crescute de servicii AI, cu ajutorul solutiilor de racire si energie de inalta densitate. Infrastructura si expertiza lor scalabile ii fac parteneri ideali pentru organizatiile care doresc sa valorifice puterea AI fara povara gestionarii unor solutii complexe la nivel local. Drept urmare, furnizorii de servicii cloud sunt bine echipati nu numai pentru a sprijini aceasta crestere, ci si pentru a juca un rol vital in democratizarea inteligentei artificiale, facand-o accesibila pentru o gama mai larga de clienti si industrii. El a mentionat, de asemenea, ca sinergia dintre AI si tehnologia cloud va remodela profund peisajul procesarii si analizei datelor.

„Vertiv investeste continuu in cercetare si dezvoltare pentru a oferi solutii inovatoare care sa sustina cele mai recente tendinte tehnologice, cum ar fi inteligenta artificiala si calculul de inalta performanta”, a spus Ferro. „Portofoliul nostru cuprinde deja o gama larga de solutii, de la racirea cu lichid si imersiune, eficiente si de mare capacitate, la putere inteligenta si sisteme de suport dynamic grid. 

In cel de-al doilea Expert Hub, Jesper Hersbro a evidentiat in prezentarea „Programele pentru parteneri de maine” diferitele tipuri de programe pentru parteneri care ajuta la stimularea activitatilor de vanzari si non-vanzari si pot fi aplicate mai usor la cicluri complexe de vanzari si la diverse ecosisteme de parteneri. „In cazul Vertiv, programul nostru de stimulente VIP urmareste si recompenseaza partenerii pentru o gama larga de activitati de vanzari si non-vanzari fara nicio cerinta de raportare si ii anunta cand au puncte de rascumparat”, a spus Hersbro. „Acest lucru nu numai ca le recunoaste contributiile, dar le permite si sa se concentreze pe vanzari, mai degraba decat sa se ocupe de sarcini administrative inutile.”

Vicente Chiralt, vicepresedinte de marketing pentru Vertiv in EMEA, a adaugat: „In fiecare an, Canalys Forums ramane intalnirea de referinta pentru piata de canale de distributie din EMEA. In calitate de sponsor Gold, ne mandrim sa contribuim activ la acest eveniment crucial, impartasind experienta noastra, in timp ce aflam informatii valoroase de la colegi experti si parteneri. A fi aici adauga profunzime intelegerii noastre, ajutandu-ne sa perfectionam un program de parteneri mai robust.”