Zyxel Networks a primit premiul TMCnet Zero Trust Security Excellence Award
8/8446
calendar_month 22 Feb 2023, 11:04
Seria USG FLEX Firewall se integreaza cu solutia de cloud networking Zyxel Nebula pentru a oferi angajatilor de la distanta acces securizat la reteaua companiei cu aceleasi functii de securitate aplicate sediului central si sucursalelor
Zyxel Networks, lider in furnizarea de solutii sigure, bazate pe AI si cloud pentru afaceri si retele SOHO, a anuntat ca TMC, o companie media globala, a numit USG FLEX Firewall Series drept castigator al TMCnet Zero Trust Security Excellence 2022 prezentat de TMCnet. Premiul recunoaste liderii si pionierii din industrie care ofera cele mai inovatoare si eficiente solutii de securitate.
Firewall-urile USG FLEX se integreaza cu punctele de acces Zyxel Secure WiFi, inclusiv cu noile acces pointuri WiFi 6E WAX620D-6E si WAX640S-6E, pentru a oferi o capacitate robusta si inteligenta de securitate a retelei. Atunci cand sunt implementate intr-o retea gestionata de Nebula Cloud, firewall-urile USG FLEX permit companiilor sa creasca productivitatea angajatilor care se conecteaza la distanta, oferind acces wireless securizat la reteaua companiei. Utilizatorii instaleaza pur si simplu punctul de acces, compatibil cu SecureWiFi, in locatia de la distanta si este stabilita o conexiune VPN securizata.
Implementate intr-o retea gestionata de Nebula Cloud, firewall-urile din seria USG FLEX adauga o abordare centralizata a securitatii retelei de incredere zero a unei companii, oferind administratorilor de retea politici de securitate bazate pe reguli capabile sa identifice problemele de securitate.
"Firewall-urile din gama Zyxel USG FLEX sunt ideale pentru companiile care au implementat practici de lucru la distanta sau hibride.", a explicat Tri Nguyen, Channel Sales si Product Manager la Zyxel Networks. "Tehnologiile Zyxel ofera angajatilor care lucreaza de acasa acces sigur la reteaua companiei si ofera organizatiilor posibilitatea de a reduce costurile de operare."
Pentru mai multe informatii despre Zyxel si solutiile sale de conectivitate, vizitati www.zyxel.com/us si urmariti-ne pe Facebook, Twitter si LinkedIn.