Zyxel Networks a lansat astazi o familie de switch-uri seria XMG1915
3/35925
calendar_month 17 Ian 2024, 09:53


Zyxel Networks ofera performante de 2.5G pentru intreprinderile mici si profesionisti 

Noile switch-uri gestionate in cloud sunt dotate cu optiunile PoE++ si 10G, oferind conectivitate continua, de mare viteza, cu management fara efort, intr-un pachet care economiseste spatiu.

Zyxel Networks, lider in furnizarea de solutii de retea cloud securizate si bazate pe inteligenta artificiala, a lansat astazi seria XMG1915 - o familie de switch-uri administrate inteligent concepute pentru a oferi intreprinderilor mici si utilizatorilor casnici profesionisti  viteza si versatilitatea necesare pentru a sustine aplicatiile si serviciile actuale cu latime de banda mare. 

Avand in vedere cresterea numarului de locuri de munca hibride si la domiciliu, a continutului video de inalta definitie si a utilizarii serviciilor de cloud, intreprinderile mici si profesionistii au nevoie de viteze mult mai mari in retea. In plus, sunt necesare bugete sporite pentru Power over Ethernet (PoE) pentru a sustine cele mai recente tehnologii wireless, camerele de supraveghere IP si dispozitivele conectate la marginea retelei. 

Seria XMG1915 este conceputa pentru a satisface aceste cerinte in schimbare. Disponibile in modele cu 8 si 16 porturi, acestea ofera capacitate Ethernet Multi-Gigabit 2,5 pe toate porturile. Exista, de asemenea, uplink-uri 10G pentru conexiuni la nucleul retelei si optiuni PoE++ care vor furniza pana la 60W unui dispozitiv conectat. Gestionarea flexibila in cloud face ca switch-urile sa fie usor de implementat si gestionat. 

Dl Kell Lin, vicepresedinte asociat senior al Zyxel Networking Strategic Business Unit, a declarat: "Pentru intreprinderile mici, creatorii de continut si utilizatorii casnici profesionisti, schimbarea tiparelor de lucru, cerintele sporite de latime de banda ale aplicatiilor si serviciilor moderne si numarul tot mai mare de dispozitive reprezinta o provocare semnificativa. Seria XMG1915 le ofera o solutie rapida, versatila si rentabila, cu avantajul suplimentar al optiunilor simple de implementare si gestionare prin intermediul platformei noastre de gestionare in cloud Nebula." 

Cu Nebula, swirch-urile pot fi pre-configurate si instalate automat. De asemenea, seria XMG1915 poate fi monitorizata si gestionata de la distanta si cu usurinta cu ajutorul aplicatiei Nebula. 
 
Performanta ridicata intr-un singur echipament

Toate porturile de downlink de pe XMG1915 functioneaza la viteza 2,5G, asigurand conectivitate perfecta pentru o gama larga de dispozitive conectate, cum ar fi AP-uri WiFi 6/6E/7, retele multi-gigabit, camere IP si dispozitive NAS. Doua porturi uplink 10G asigura disponibilitatea permanenta a unei latimi de banda suficiente pentru a preveni blocajele si pentru a garanta ca dispozitivele de viteza mai mare pot fi utilizate la potentialul lor maxim. 

Includerea suportului PoE++ de 60W  pe opt porturi permite instalarea de dispozitive de mare putere si simplifica procesul de instalare. Bugetul PoE total de 130W/180W ofera suficienta putere la un pret competitiv pentru o intreprindere mica, eliminand necesitatea de a investi intr-un buget PoE excesiv, care este adesea irosit. Utilizatorii pot, de asemenea, sa valorifice cablurile Cat 5 existente, eliminand astfel necesitatea unei recablari costisitoare. 

XMG1915 are, de asemenea, un design mai mic - are cel putin jumatate din dimensiunea celor mai multe switch-uri 2.5G de pe piata, ceea ce il face ideal pentru utilizarea pe birouri sau in spatii de lucru restranse.Design fara ventilator, silentios si care faciliteaza economisirea energiei 

Proiectata pentru o performanta optima, seria XMG1915 se mandreste cu un design fara ventilator si cu o disipare hardware robusta a caldurii, asigurand o functionare silentioasa si economisind energie. Modelele XMG1915-8E/8EP sunt in intregime fara ventilator, in timp ce modelul XMG1915-18EP este echipat cu un ventilator silentios. 

Gestionare flexibila in cloud

Creata pentru a putea fi gestionata in cloud prin intermediul platformei Nebula de la Zyxel Networks, seria XMG1915 permite utilizatorilor sa conecteze cu usurinta dispozitivele prin intermediul aplicatiei Nebula, cu scanari de coduri QR pentru o configurare rapida a retelei. Utilizatorii isi pot gestiona fara probleme conectivitatea si securitatea de oriunde, printr-un singur panou de sticla, si pot primi dintr-o singura privire o imagine actualizata a pozitiei retelei lor.

Capacitatile de gestionare la distanta permit utilizatorilor sa supravegheze switch-urile si sa reporneasca dispozitivele conectate de oriunde, fara a fi necesara prezenta fizica. Exista, de asemenea, o functie de prevenire a buclelor care sprijina si mai mult functionarea fara probleme prin detectarea si rezolvarea automata a problemelor legate de configurare. Gestionarea autonoma este, de asemenea, disponibila pentru cei care au nevoie de optiunea de a-si gestiona switch-urile la fata locului. 

Pentru mai multe informatii despre seria XMG1915, va rugam sa vizitati https://www.zyxel.com/global/en/products/switch/8-16-port-2-5gbe-smart-managed-switch-with-2-sfp-uplink-xmg1915-series