hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  WindTop cu AMD de la MSI

WindTop cu AMD de la MSI

calendar_month 27 Aug 2009, 12:15
Cunoscuta companie MSI cu sediul in Taiwan este recunoscuta deja pentru componentele de calitate pe care le produce, insa de ceva vreme ei actioneaza si pe piata producatorilor de calculatoare portabile si mai nou de sisteme desktop de tip All in One, similare ca si principiu cu produsele de la Apple denumite WindTop.


Daca pana acum ei foloseau in ultimele lansari procesoare de la Intel prin modelul ATOM, ei tocmai au prezentat o versiune cu procesoare de la AMD, mai puternice decat contracandidatul amintit mai sus.

Modelul proaspat-lansat are o diagonala de 20 de inci cu o rezolutie de 1600x900 si ca procesor foloseste un AMD dual-nucleu cu o frecventa de 1,5GHz, suficient cat sa-i permita rularea unui sistem de operare Windows Vista sau Windows 7, si placa video este si ea superioara solutiei de la Intel, pentru ca acum are in componenta un Radeon HD3200.

Configuratia de baza are 4GB de memorie RAM, un hard-disk de 320 de GB, DVDRW si Wireless LAN plus o camera web, toate la un pret de 650 de dolari americani, in momentul lansarii pe piata.