Vertiv lanseaza UPS-ul scalabil si eficient din punct de vedere energetic pentru aplicatii Edge si de dimensiuni medii in EMEA
3/35307
calendar_month 03 Oct 2023, 12:33


Sistemul compact de alimentare neintreruptibila Vertiv™ Liebert® APM2 este compatibil cu bateriile Li-ion si VRLA

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructura digitala critica si solutii de continuitate, a introdus astazi Vertiv™ Liebert® APM2, o noua solutie de alimentare scalabila si eficienta din punct de vedere energetic, in portofoliul sau de sisteme de alimentare neintreruptibila (UPS). Liebert® APM2 este compatibil cu bateriile litiu-ion (Li-ion) si VRLA si are un design compact care poate scala de la 30kW la 600 kW intr-o singura unitate. Ofera economii semnificative de energie in comparatie cu alternativele mai putin eficiente si, de asemenea, poate fi paralela cu pana la patru unitati potrivite pentru capacitate suplimentara sau redundanta. Liebert APM2 este un sistem UPS certificat CE disponibil la 400 V in Europa, Orientul Mijlociu si Africa, America Latina si Asia, inclusiv India si China.

Pentru a satisface nevoile tot mai mari de energie ale aplicatiilor de calcul edge, precum si spatiul restrans tipic acestor locatii, Liebert APM2 ofera o putere mai mare intr-o amprenta mai mica decat solutiile de capacitate similara, modelele Liebert APM2 necesitand cu pana la 45% mai putin spatiu decat predecesorul UPS, Vertiv™ Liebert® APM. Liebert APM2 poate fi instalat in rand, in camera, la perete sau spate in spate, pentru o flexibilitate suplimentara a aplicatiei.

„Vertiv a creat Liebert APM2 ca raspuns la necesitatea unui produs compact si eficient, care sa ofere o calitate sigura a energiei si disponibilitate la marginea retelei”, a declarat Kyle Keeper, vicepresedinte senior pentru alimentarea AC globala la Vertiv. „UPS-ul este cea mai avansata solutie de varf Vertiv pentru a face fata nevoilor tot mai mari de infrastructura de energie, fara a fi nevoie de o refacere completa a sistemului.”

Liebert® APM2 functioneaza cu o eficienta energetica ridicata in toate modurile, pana la 97,5% in modul dubla conversie; eficienta de pana la 98,8% atunci cand functioneaza in modul Dynamic online, care consuma energie prin linia de bypass si utilizeaza invertorul pentru iesire echilibrata si ca filtru activ; si pana la 99% atunci cand functioneaza in modul ECO, care profita de conditiile stabile de intrare in retea pentru a folosi bypass-ul Toate modurile sunt automatizate in functie de preferintele utilizatorului. Caracteristica inteligenta de paralelizare a Liebert APM2 faciliteaza partajarea sarcinii intre mai multe module de alimentare, chiar si intre mai multe unitati. Acest lucru permite o durata de functionare echilibrata a unitatii si ofera failover automat pentru o disponibilitate imbunatatita a sistemului. S-a demonstrat, de asemenea, ca paralelizarea inteligenta contribuie la eficienta energetica.

„Vertiv a introdus, in Liebert APM2 si in alte sisteme UPS, imbunatatiri care cresc eficienta operationala si pot contribui la reducerea PUE al centrului de date, mentinand in acelasi timp disponibilitatea sistemului”, a declarat Giovanni Zanei, director senior AC Power Global Offering si lider de afaceri EMEA la Vertiv. „In special, caracteristica Dynamic Online, construita pe o platforma globala robusta lansata in 2018, imbunatateste eficienta deja impresionanta a UPS-ului si a fost adoptata de clientii atenti la energie si disponibilitate, inclusiv multi colocatori.”

Arhitectura modulara a Liebert APM2 permite accesul usor din fata la componentele inlocuibile si ofera blocuri de constructie ce pot fi inlocuite in timpul functionarii (hot-swappable) si care optimizeaza timpul mediu de reparare (MTTR) la mai putin de 30 de minute. Programul Vertiv™ Life™ Services este o optiune disponibila pentru a monitoriza si diagnostica de la distanta starea de sanatate a echipamentului, cu raportare pentru a urmari performanta UPS.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?