Vertiv lanseaza un nou perete termic cu apa racita capabil sa sustina densitatea si eficienta marilor centre de date fara pardoseala tehnologica
8/8472
calendar_month 07 Mar 2023, 12:27
Vertiv™ Liebert® CWA este o solutie de racire ‘la cheie’, conceputa pentru a imbunatati suplimentar performantele tehnologice ale unitatilor de tratare a aerului cu apa rece, destinate aplicatiilor fara podea inaltata
Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructura digitala critica si solutii de continuitate, a lansat astazi Vertiv™ Liebert® CWA, un sistem de management termic de noua generatie, destinat centrelor de date fara podea inaltata. Timp de cateva decenii, furnizorii de hyperscale si de colocare au folosit medii de podea inaltata pentru a-si raci echipamentele IT. Acum, simplificarea designului centrului de date fara podea inaltata permite construirea de noi spatii IT intr-o maniera mai eficienta si mai rentabila, dar aduce cu sine si noi provocari legate de racire.
Liebert® CWA a fost proiectat pentru a oferi o distributie uniforma a aerului pe o suprafata mai mare – specifica pardoselii din beton, permitand totodata mai mult spatiu pentru instalarea rack-urilor si a densitatii de calcul. Dezvoltata in Statele Unite, unitatea de racire termica cu apa racita Liebert® CWA este disponibila in capacitati de 250kW, 350kW si 500kW, pentru utilizatorii din Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA), precum si de pe continentele Americane.
Tehnologia Liebert® CWA utilizeaza elementele de control integrate, de ultima generatie pentru a facilita gestionarea imbunatatita a fluxului de aer si pentru a oferi o solutie eficienta pentru infrastructurile care se confrunta cu provocarile aplicatiilor IT moderne. Liebert® CWA poate fi integrat si cu sistemul de apa racita al centrului de date pentru a imbunatati conditiile de functionare a intregii retele de racire. In plus, instalarea sa in afara spatiului IT permite mai mult spatiu in centrul de date, pentru a facilita accesul specialistilor in mentenanta si, de asemenea, pentru a creste nivelul de securitate al spatiului IT in sine.
„Lansarea Liebert® CWA ne consolideaza misiunea de a oferi clientilor nostri tehnologii inovatoare, de ultima generatie, care sa le permita sa optimizeze proiectarea si functionarea centrelor lor de date”, a declarat Roberto Felisi, director global senior, oferte de baza termica & lider de afaceri EMEA la Vertiv. „Intrucat Liebert® CWA poate fi integrat rapid cu sistemele de racire existente, clientii pot profita de toate beneficiile unui plan de pardoseala din beton, cum ar fi costurile mai mici de instalare si intretinere, dar si o mai mare disponibilitate a spatiului IT.”
Unitatile de tratare a aerului au fost folosite in trecut pentru a raci centrele de date cu pardoseli inaltate, dar acum exista o oportunitate pe piata de a dezvolta solutii mai inovatoare de management termic pentru centrele de date cu pardoseala din beton. Vertiv Liebert® CWA ofera clientilor Vertiv un perete termic standardizat, construit special pentru aplicatiile de centre de date, reducand astfel costurile de instalare a solutiilor personalizate la fata locului. Aspectul produsului este conceput pentru a maximiza densitatea de racire si pentru a indeplini cerintele de continuitate a racirii stabilite de cele mai de incredere si consacrate autoritati de certificare pentru proiectarea si functionarea centrelor de date.
Vertiv a dezvoltat Liebert® CWA in stransa colaborare cu operatori experimentati de centre de date. In cazul centrelor de date care au o multitudine de configuratii si configuratii de echipamente, Vertiv a definit o foaie de parcurs strategica pentru a imbunatati solutiile standardizate de management termic pentru aplicatiile de pardoseala din placi. Vertiv ofera, de asemenea, consultanta si expertiza in proiectare pentru a crea solutia potrivita pentru cerintele specifice de spatii albe ale centrului de date ale clientilor.
Pentru mai multe informatii despre Liebert® CWA si alte solutii pentru centre de date de la Vertiv, vizitati Vertiv.com si contactati reprezentantul local Vertiv.Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?