hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Un nou redresor compact pentru exterior alimenteaza site-urile celulare si retelele radio 5G

Un nou redresor compact pentru exterior alimenteaza site-urile celulare si retelele radio 5G

calendar_month 22 Mar 2023, 12:27
Seria Vertiv™ NetSure™ IPE accepta implementarea rapida a 5G in spatii de telecomunicatii greu accesibile
Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructura digitala critica si solutii de continuitate, a introdus noul redresor pentru exterior Vertiv™ NetSure™ IPE, pentru a facilita lansarea 5G si a permite operatorilor sa creasca capacitatea in zonele in care cererea de date este mare. Aceste dispozitive usor de implementat, disponibile cu baterie de rezerva litiu-ion, ajuta la minimizarea pierderilor de energie in cazul alimentarii echipamentelor radiourilor instalate pe turnuri si acoperisuri, frecvente in aceste tipuri de aplicatii. NetSure™ IPE R48-2000C2 este disponibil acum la nivel global.
Acest redresor pentru exterior sustine infrastructura de telecomunicatii in retelele mobile si este ideal pentru utilizarea in aplicatii edge, inclusiv celule mici 5G, RAN, retele de telecomunicatii distribuite si locatii cu cerere mare de date, cum ar fi arene sportive, stadioane, sisteme de transport public, aeroporturi, magazine mari si centre de invatamant.
Consumul ridicat de date mobile in aceste zone poate face ca retelele sa sufere de blocaje greu de gestionat. Tehnologia urmatoarei generatii de redresoare pentru exterior NetSure IPE R48-2000C2 alimenteaza rapid si fiabil echipementele radio necesare pentru a creste capacitatea si a extinde retelele 5G. Daca reteaua se defecteaza, in functie de sarcina si de capacitatea bateriei, bateriile litiu-ion usoare si care nu necesita intretinere mentin eficient reteaua in functiune timp de o ora sau mai mult, in timp ce functioneaza la temperaturi mai ridicate si se incarca mai rapid decat alternativele plumb-acid.
„Cresterea traficului de date la site-urile celulare si a altor aplicatii edge solicitate a accelerat nevoia pentru o solutie de alimentare externa fiabila, compacta si eficienta. Vertiv NetSure IPE ofera un sistem elegant de alimentare cu curent continuu care raspunde provocarilor acestor locatii critice”, a declarat Henrik Nilen, director global al ofertelor de alimentare cu curent continuu pentru Vertiv.
Vertiv™ NetSure™ IPE ofera o instalare usoara, mai multe pozitii de montare, o dimensiune mica si nu necesita configurare inainte de instalare si lansare. Poate fi alimentat prin curent alternativ sau continuu, oferind utilizatorului final versatilitatea de a utiliza tipul de conexiune cel mai potrivit pentru site si retea. Redresorul indeplineste gradul IP65 pentru utilizare in medii dure exterioare si poate fi echipat cu baterie de rezerva litiu-ion dedicata, pentru o instalare rapida si usoara in spatiile publice. 

Sondaj

Care e cea mai importanta aparitie hardware de anul acesta?