Un mouse iconic reinventat: Logitech G lanseaza mouse-ul de gaming G502 X in trei variante: cu fir, fara fir si PLUS.
8/8168
calendar_month 30 Aug 2022, 11:48
Prin noua linie G502 X, Logitech G duce mai departe moștenirea legendarului G502, reinventat și reproiectat cu cele mai avansate tehnologii de gaming.

Logitech G, brand din portofoliul Logitech lanseaza astazi G502 X, G502 X LIGHTSPEED și G502 X PLUS, trei variante upgradate ale celui mai popular mouse de gaming din lume, cu o serie de inovatii care ofera cea mai buna experienta de joc.

G502 X duce mai departe performantele de neegalat ale mouse-ului G502 printr-un upgrade la nivel de forma și cele mai avansate tehnologii de joc, inclusiv noile switch-uri hibride optic-mecanice LIGHTFORCE.

„G502 este un mouse iconic in gaming, iar comunitatea de gameri aștepta o noua versiune a sa”, a spus Ujesh Desai, vicepreședinte și director general al Logitech Gaming. „Așa ca am regandit modelul G502 cu un nou design și update-uri tehnice și l-am adus într-o noua era a gamingului. Realizat din materiale mai ușoare și tehnologie de ultima ora, noul G502 X promite sa duca mai departe performanta, precizia și controlul caracteristice lui G502.”

Toate modelele G502 X sunt prevazute cu noile switch-uri hibride optic-mecanice LIGHTFORCE, care ofera viteza și fiabilitate incredibile, precum și o rata de raspuns rapida și clara.

LIGHTFORCE este o tehnologie revolutionara de micro-switch care combina beneficiile switch-urilor optice cu senzatia celor mecanice pe care gamerii o iubesc. Switch-urile optice sunt fiabile, precise și performante, și au o viteza de reactie rapida pe toata durata de viata a mouse-ului.

Tehnologia LIGHTFORCE prezenta în switch-ul optic folosește parti de contact galvanic și se comporta la fel ca switch-urile mecanice, mentinand senzatia de claritate. Rezultatul? Declanșatoarele optice și mecanice actioneaza la unison, oferind performanta maxima în joc. Switch-urile hibride LIGHTFORCE ofera precizie, latenta ultra scazuta, dar și un feedback tactil clar.

G502 X are un buton Shift DPI reproiectat, reversibil și detașabil pentru a se adapta la o varietate de dimensiuni ale mainilor și stiluri de prindere. Rotita de scroll a fost ajustata pentru o stabilitate mai mare și greutate mai redusa. Dar a fost pastrat emblematicul scroll hiper-rapid și precis al lui G502, încarcarea USB-C la versiunile wireless, și exoscheletul subtire pentru reducerea greutatii și fermitate maxima.

Noul G502 X vine, de asemenea, echipat cu senzorul optic de ultima generatie HERO 25K, cu o precizie de 1:1 la niveluri sub-micron și zero netezire, accelerare sau filtrare.

Pe langa performanta sa, atunci cand intervine si tehnologia LIGHTFORCE, ofera un timp de raspuns cu 68% mai rapid decat generatia anterioara. Mai mult, actualizarea protocolului wireless LIGHTSPEED permite gamerilor sa conecteze doua dispozitive LIGHTSPEED la un receiver folosind Device Pairing Tool din G HUB. Gamerii pot alege sa opereze G502 X cu același receiver ca și tastaturile lor de gaming Logitech G915, G915 TKL sau G715.

În plus, linia G502 X este compatibila cu mousepad-urile wireless Logitech G POWERPLAY pentru a prelungi viata bateriei la infinit.

Modelul G502 X PLUS vine cu LIGHTSYNC RGB cu urmatoarele caracteristici: iluminare fluida personalizabila cu 8 LED-uri, efecte de pornire și oprire și optimizarea bateriei prin detectarea activa a jocului.

Toate cele trei variante sunt disponibile în culorile alb și negru.

Pret și disponibilitate
Logitech G502 X, G502 X LIGHTSPEED și G502 X PLUS vor fi disponibili pe LogitechG.com și, începand cu luna septembrie, în magazinele partener, la preturile recomandate de 384 RON, 675 RON și, respectiv, 774 RON. Pentru mai multe informatii, te rugam sa vizitezi site-ul www.logitechg.com