hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Ultrabook-urile Samsung Serie 9 de 13 inci, actualizate - acum sunt si mai ...scumpe

Ultrabook-urile Samsung Serie 9 de 13 inci, actualizate - acum sunt si mai ...scumpe

calendar_month 27 Mar 2013, 11:00
Lansat initial cu display cu rezolutie de 1600 x 1200 pixeli, mult sub Retina Display-ul de la Apple, ultrabook-ul Serie 9 de 13 inci de la Samsung costa 1400 de dolari. Acum, pentru ca Samsung a marit rezolutia display-ului pana la calitatea fullHD, pretul aceluiasi ultrabook ajunge la ...1900 de dolari.
Serie 9 de 13 inci de la Samsung a primit, de fapt, un singur upgrade, respectiv cel de rezolutie a ecranului, restul de componente, de la RAM si pana la procesor, ramanand ca pe generatia anterioara: procesor Intel Core i7, grafica Intel HD 4000 si 4GB RAM.

Surprinzator este ca Samsung a decis sa nu doteze Serie 9 de 13 inci cu display cu rezolutie echivalenta Retina, desi inca de anul trecut (din august) sud-coreenii au prezentat un prototip de ultrabook care avea display cu rezolutie de 2560 x 1440 pixeli.

Totusi, decizia Samsung de a intarzia cu updgrade-ul semnificativ al Seriei 9 ar putea fi legata de intentia companiei de a astepta lansarea pe piata a procesoarelor Haswell de la Intel, moment in care ar putea prezenta un device adus la zi din toate punctele de vedere.

Samsung a prezentat primele device-uri din gama Serie 9 in ianuarie 2012 in cadrul Consumer Electronics Show.
Cumpara de la eMAG.ro noua gama de laptopuri Apple
Sursa: PCWorld


 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?