hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Toshiba a lansat noile hard disk-uri externe STOR.E EDITION

Toshiba a lansat noile hard disk-uri externe STOR.E EDITION

calendar_month 17 Mai 2011, 13:25
Toshiba a anuntat astazi lansarea noii serii de hard disk-uri externe STORE.E EDITION. Hard disk-ul extern ofera un port USB 3.0 care asigura rate de transfer foarte rapide prin tehnologia USB 3.0. STOR.E EDITION va fi disponibil in Europa in cel de-al doilea trimestru al anului.
STOR.E EDITION este disponibil in patru culori diferite – rosu, albastru, argintiu si negru - iar carcasa este definita printr-o textura canelata. Capacitatea de stocare de pana la 1 TB este suficienta pentru colectiile mari de continut multimedia digital.
Prin portul USB 3.0, STOR.E EDITION poate transfera fisiere multimedia de dimensiuni mari catre un laptop conectat prin USB 3.0, asigurand rate de transfer de pana la 5 Gigabiti pe secunda. Computerele si perifericele compatibile doar USB 2.0 pot fi folosite in continuare cu noile hard diskuri externe.
Soft-ul pre-instalat Nero BackItUp & Burn Essentials realizeaza simplu si comod backup si restaurare de fisiere si directoare si recupereaza datele corupte sau sterse accidental.
STOR.E EDITION va fi disponibil in Europa in cel de-al doilea trimestru al anului.

Specificatii tehnice
• Capacitate: 500 GB, 750 GB, 1 TB
• Interfată: USB 3.0 (compatibil USB 2.0)
• Dimensiuni (L x l x Î):
500 GB, 750 GB: 117 mm x 79 mm x 14 mm
1 TB: 117 mm x 79 mm x 17 mm
• Greutate:
500 GB, 750 GB: aprox. 154 g
1 TB: aprox. 192 g
• Alimentare: prin cablu USB
• Colori: roșu, albastru, argintiu, negru, textură canelată

Sursa: Toshiba 

Sondaj

Ce placa video aveti?