hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Tips: Cum functioneaza un sistem de urmarire prin GPS

Tips: Cum functioneaza un sistem de urmarire prin GPS

calendar_month 26 Sep 2009, 10:27
In ultima vreme sistemele de urmarire prin GPS au devenit din ce in ce mai usor de procurat si instalat. In materialul urmator puteti urmari prezentarea catorva informatii utile despre partile componente ale unui astfel de sistem. Pe langa un PC sau un telefon mobil, aveti nevoie de un tracker GPS si cateva softuri ce trebuie instalate si care vin de obicei in pachet cu trackerul GPS. In cazul de fata noi am folosit trei modele: AF-10, AF-10X, varianta sa mai noua si imbunatatita si GT-60. Ce trebuie retinut insa este ca principiile de functionare pentru majoritatea dispozitivelor de acest gen sunt aceleasi.


Care este principiul sau de functionare si cam in ce situatii ne-ar putea fi util un astfel de sistem daca l-am folosi, sunt cateva dintre lucrurile pe care le puteti afla urmarind materialul video de mai sus.

In cazul in care v-ati intrebat vreodata urmarind filme cu spioni si agentii secrete, daca si in realitate e la fel de simplu ca fixand un dispozitiv de urmarire (tracker) GPS pe un obiectiv, sa puteti vedea pozitia si traseul sau pe o harta de pe monitorul propriului dvs. PC, vom incerca sa va dam cate indicatii despre pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a reusi sa faceti acest lucru.

Obiectivul urmarit poate fi propriul dumneavoasstra vehicul, fie ca e vorba de un automobil, motocicleta sau scuter sau un membru al familiei a carui locatie vreti sa o aflati la orice ora, accesand doar un PC legat la Internet sau propriul telefon mobil.

In sperata ca veti gasi acest material util si informativ, va uram vizionare placuta. 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?