The Power of Being There: Solutia Vertiv Avocent DSView
3/35574
calendar_month 24 Nov 2023, 19:45


Gestionare fara probleme pentru activele IT critice, indiferent de locatie.

Organizatiile gestioneaza o flota de dispozitive IT in crestere, iar aceasta tendinta se va accelera odata cu cresterea edge computing.

Ce inseamna acest lucru pentru centrele de date si echipele IT? Daca nu o fac deja, aceste echipe vor implementa si gestiona in curand dispozitive in retele distribuite la scara larga. Drept urmare, multe echipe doresc sa dezvolte procesele si tehnologiile pentru a putea implementa si gestiona locatii si dispozitive la scara larga. Cu toate acestea, securitatea este intotdeauna pe primul loc.

Iata ce ofera echipamentele de management de la distanta, echipelor IT:

Un plan pentru diversitatea infrastructurii: Echipele IT au nevoie de o singura platforma de management care sa gestioneze atat site-uri de intreprindere, cat si edge, cu infrastructura eterogena de la mai multi furnizori.

Imbunatatirea eficientei operationale: Procesele automatizate permit unei echipe IT sa gestioneze o amprenta mai mare a locatiei si a dispozitivului, fara a fi nevoie sa angajeze personal suplimentar.

Gestionarea dispozitivelor in timpul intreruperilor: Intreruperile neasteptate sunt o problema serioasa a oricarei afaceri digitale. Capacitatile de management peste limita (out-of-bound) inseamna ca echipa IT poate accesa dispozitivele de la distanta, chiar si atunci cand conexiunea este intrerupta sau nu exista. 

Controlul accesului si utilizarea dispozitivului: O platforma de management IT permite personalului autorizat sa lanseze sesiuni VM (virtual machine) de la distanta, sa permita accesul securizat pentru utilizatorii autorizati, sa controleze operatiunile pe care le pot efectua si sa auditeze procesele pentru a imbunatati si mai mult securitatea. 

Imbunatatirea securitatii dispozitivului: Prin centralizarea managementului dispozitivelor, echipa IT ar obtine informatii in timp real despre functionarea si starea acestora. Aceasta inseamna ca personalul este capabil sa rezolve rapid probleme precum actualizari de software si sistem depasite care ar putea creste riscurile de securitate. 

Pe masura ce echipele IT isi extind sarcinile de management, au nevoie de un sistem care sa creasca odata cu cerintele de afaceri si de tehnologie. Solutia Vertiv™ Avocent® DSView™ este o platforma de management IT care se poate extinde in centrele de date, site-urile edge si dispozitive. Ea eficientizeaza monitorizarea IT si sarcinile de management cu o platforma de management, un manager de rack, module de interfata si firmware Linux incorporat, pentru a permite accesul echipelor IT si a garanta procese securizate.

Aceasta solutie permite echipelor IT sa gestioneze atat infrastructura fizica (UPS/PDU) cat si infrastructura IT (server/stocare/retea) intr-o singura platforma, raportand functionarea optima a dispozitivelor conectate, permitand actualizari de firmware in masa si oferind capabilitati de gestionare la distanta pentru depanarea si restaurarea dispozitivelor.

Solutia Vertiv™ Avocent® DSView™ este livrat in doua moduri: Avocent MP1000 (dispozitiv hardware) si Avocent MP1000VA (dispozitiv virtual).

Solutia Vertiv™ Avocent® DSView™ gestioneaza urmatoarele produse:

•    Avocent® RM1048P Rack Manager: dispozitiv conceput pentru a gestiona infrastructura IT si este construit pe o arhitectura comuna sigura, care poate fi scalata de la Enterprise la Edge.
Avocent® RM1048P Rack Manager

•    Avocent® IPIQ IP KVM Device: este o solutie zero-U IP KVM care se extinde de la edge la intreprindere si simplifica accesul de la distanta si depanarea dispozitivelor IT cu rezolutie video imbunatatita.


Avocent® IPIQ IP KVM Device

•    Avocent® IPUHD 4K IP KVM Device: ofera utilizatorilor acces de la distanta la servere cu rezolutie video 4K. Permiteti angajatilor sa-si indeplineasca sarcinile in cele mai bune conditii, oferind acces rapid si fara intreruperi la aplicatiile confidentiale de la sediu si la alte aplicatii de afaceri, crescand productivitatea si reducand efortul de lucru.


Avocent® IPUHD 4K IP KVM Device

•    Avocent® IPSL IP Serial Device: Solutie inovatoare IP seriala care se extinde de la edge la intreprindere si creste productivitatea prin simplificarea accesului de la distanta si depanarea dispozitivelor IT.


Avocent® IPSL IP Serial Device

•    Avocent® ACS8000 and ACS800 series: Consolele seriale ofera vizibilitate si control securizat in banda si in afara benzii pentru echipamentele din centrele de date ale intreprinderilor, precum si in facilitatile cloud si de colocare. Acum si in versiune cu contectivitate mobila, sistemul ofera flexibilitate pentru a accesa dispozitivele atunci cand retelele cu fir sunt oprite (failover) sau indisponibile la locatie.

Cum solutia Vertiv™ Avocent® DSView™ mareste claritatea si controlul

Solutia Vertiv™ Avocent® DSView™ este construita pe o arhitectura comuna sigura care se integreaza si se scaleaza perfect pentru a crea o platforma de management IT deschisa, dar rezilienta – de la configuratii Enterprise la Edge. Solutia Vertiv™ Avocent® DSView™ ofera cea mai inalta performanta, agilitate si securitate si permite automatizarea, gestionarea, monitorizarea si controlul tuturor dispozitivelor dumneavoastra ca nicio alta solutie de pe piata.


Vertiv™ Avocent® DSView™ Solution

Beneficii cheie

•    Management si control simplificat al infrastructurii virtuale si fizice
•    Acces securizat si auditabil la dispozitive pentru operatorii IT
•    Imbunatatirea eficientei efectuarii de modificari la dispozitivele IT
•    Minimizarea costurilor cu consolidarea IP, PoE si automatizarea API
•    Scalabilitate imbunatatita cu diverse dispozitive si sesiuni de la distante mai mari
•    Platforma rezistenta pentru securitate, fiabilitate si cerere mare de latime de banda
•    Productivitate crescuta pentru acces si lucru de la distanta
•    Scalabil pentru a satisface diverse nevoi de conectivitate si rezolutie
•    Acces securizat la dispozitivele de la distanta

Indiferent daca echipele IT gestioneaza centre de date mari sau modulare, dulapuri IT, sali de servere, laboratoare de testare, site-uri mobile sau altele, solutia Vertiv™ Avocent DSView va aduce claritate si control proceselor organizationale. Cand vine vorba de viteza, scalare si securitate, solutia Avocent DSView ajuta echipa IT sa ofere rezultatele pe care le doreste orice afacere.