hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Tastatura ERGO K860, o experienta de scris naturala si productiva

Tastatura ERGO K860, o experienta de scris naturala si productiva

calendar_month 05 Mar 2021, 12:36

Logitech lanseaza tastatura Logitech ERGO K860 Ergonomic Split, o tastatura ergonomica care ofera o experienta de tastare naturala pentru a lucra mai productiv. Oferind un sprijin mai mare pentru încheietura mâinii și o activitate musculara redusa, ERGO K860 este proiectata pentru o postura de tastare mai relaxata ce permite utilizatorilor sa lucreze confortabil la biroul lor.

„Știm ca majoritatea oamenilor își petrec între un sfert și o treime din viata la locul de munca, așa ca este important sa se simta confortabil în tot acest timp. Am creat o tastatura ergonomica bazata pe studii știintifice pentru a-i ajuta pe cei care lucreaza la birou sa își îmbunatateasca postura, sa se simta mai confortabil și sa reduca tensiunea musculara ”, a declarat Lars Holm Lauridsen, senior manager de produs la Logitech. „ERGO K860 este proiectata, dezvoltata și testata dupa criterii setate de cei mai buni specialiști în ergonomie, rezultând o experienta de tastare mai eficienta’’.

Suportul curbat din spuma cu memorie pentru încheietura mâinii care va ajuta sa mentineti antebratele chiar deasupra tastaturii ofera cu 54% mai mult sprijin pentru încheietura mâinii și reduce îndoirea acesteia cu 25%. Înaltimea tastaturii este reglabila pentru a mentine încheieturile într-o postura naturala, indiferent daca sunteti așezat sau în picioare. ERGO K860 este certificat de United States Ergonomics și a fost testat și evaluat pentru o durata de viata de 10 milioane de tastari.

Sistemul de taste Perfect Stroke de la Logitech ofera confort, precizie și fluiditate la tastare. Configurarea tastaturii ERGO K860 se realizeaza rapid, folosind instructiunile online de utilizare, fiind compatibila atât pentru Mac, cât și pentru alte platforme PC. Tastatura poate fi conectata prin Bluetooth Low Energy sau dongle USB.

ERGO K860 poate fi integrata în aplicatia Logitech Flow, precum mouse-ul Logitech MX VERTICAL Advanced Ergonomic Mouse. Acest software permite controlul mai multor computere cu o singura tastatura sau mouse. Astfel proces de lucru este unul lin și natural, iar postura ergonimica a corpului este îmbunatatita, fiind evitate o serie de mișcari fizice care nu sunt necesare.

Pret și disponibilitate
Logitech ERGO K860 va fi disponibila pe site-ul www.logitech.com și în magazinele partenere începând cu martie, la un pret recomandat 549.99 lei. Mai multe informatii se gasesc pe pagina Logitech.com și blogul oficial. 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?