Switch-urile Layer 3 de la Zyxel raspund cerintelor tot mai mari de latime de banda ale IMM-urilor
3/35053
calendar_month 05 Iul 2023, 16:37

Noile switch-uri Layer 3, cu multiple functii si gestionate in cloud-ul Zyxel, raspund cerintelor tot mai mari de latime de banda ale IMM-urilor, hotelurilor, scolilor, integratorilor de sistem si MSP-urilor care mentin retele distribuite de la 300 la 500 de utilizatori.

Noile switch-uri GbE L3 din seria XGS2220 cu 24/48 porturi cu 2 uplink-uri de 10GbE si 4 porturi SPF+ cu viteze de 10G, includ sase modele, cu versiuni PoE, non-PoE si fibra, pentru a usura implementarea si a oferi maximul  de potential pentru dispozitivele ce ocupa o buna parte din latimea de banda, cum ar fi AP wireless WiFi 6/6E, laptopuri, servere si statii de lucru. Conceput pentru a satisface implementarile la nivel de intreprindere, switch-urile din seria XGS2220 accepta functii complete de Layer 2, inclusiv functii avansate, cum ar fi QinQ VLAN tunneling si VLAN, dar si capabilitati de rutare statica Layer 3, oferind utilizatorilor mai mult control asupra structurilor de retea mari si complicate.

Tri Nguyen, Channel Sales & Product Development Manager la Zyxel a explicat: „Cerintele tot mai mari pentru latime de banda ale dispozitivelor de retea de inalta performanta, cum ar fi AP si statiile de lucru WiFi 6/6E, si aplicatiile avansate, cum ar fi AV (Audio / Video) in retea si sistemele de supraveghere, creeaza puncte de blocare a retelei care au un impact negativ asupra performantei si eficacitatii acestora. Noile switch-uri din seria XGS2220 ofera performanta, versatilitate si usurinta in administrare, ceea ce le face solutia ideala pentru modernizarea infrastructurilor de retea existente pentru a profita de cele mai noi dispozitive de inalta performanta si de cele mai noi aplicatii de retea convergenta”.

Infrastructura de retea robusta

Pe langa cele patru uplinkuri 10G SFP+, seria XGS2220 vine cu doua porturi suplimentare 10G Multi-Gig RJ 45 pentru a oferi flexibilitatea de conectare la servere, NAS-uri sau alte dispozitive de retelistica de mare viteza.

Flexibilitate in alimentarea unei game complete de dispozitive PoE

In cadrul gamei, cele trei modele PoE de 30HP, 54HP si 54FP pot oferi bugete de putere mai mari de 400 W, 600 W si, respectiv, 960 W, acestea permitand flexibilitate in alimentarea eficienta a unei game complete de dispozitive PoE pentru aplicatii precum VoIP, supraveghere, aplicatii AV in retea de inalta densitate si portofoliul de dispozitive, de tip AP WiFi 6/6E al Zyxel.