hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Sony prezinta primele casti cu anulare digitala a zgomotului, din lume

Sony prezinta primele casti cu anulare digitala a zgomotului, din lume

calendar_month 03 Sep 2009, 08:03
Sony reprezinta primul model de casti intraauriculare ce beneficiaza de tehnologia de anulare digitala a zgomotului pentru a elimina sunetele neplacute de fond.

Tehnologia inteligenta avansata de anulare a zgomotului (AINC) monitorizeaza si analizeaza permanent zgomotul din jurul utilizatorului, indiferent daca acesta se afla in avion, in autobuz, in tren sau intr-un birou plin de agitatie. Modelul MDR-NC300D utilizeaza aceste informatii pentru a selecta cel mai potrivit profil de reducere a zgomotului, in orice clipa. Procesul este complet automatizat, eliminand necesitatea de selectarea a modului de reducere a zgomotului, in timp ce utilizatorul asculta muzica preferata. Rezultatul se concretizeaza in sunete perfecte ale muzicii bogate in detalii acustice, cu o reducere extraordinara de 98.4% a zgomotului de fond.

Performantele sunetelor de inalta calitate completeaza cu succes functia de anulare a zgomotului. Tehnologie proprietara Sony, amplificarea digitala S-Master asigura o experienta a sunetului impresionanta, bogata in detalii acustice, cu orice sursa audio. Pentru completarea acestei experiente, utilizatorul beneficiaza de optiunea de selectare a trei moduri de sunet, ce ajusteaza discret frecventa (film, bas, normal). Iubitorii sunetului de calitate vor aprecia difuzorul generos de 16mm din neodium, pentru redarea basului puternic si a sunetului bogat, nealterat.

Design-ul intraauricular, vertical al castilor ofera utilizatorului maximum de confort in timpul ascultarii prelungite a muzicii favorite. Pachetul include pavilioane din silicon, foarte moi, in 7 dimensiuni, pentru o pozitie perfecta in timpul ascultarii.

De asemenea, modelul dispune de un buton de oprire a monitorizarii zgomotului de fond pentru momentele in care utilizatorul doreste sa auda anunturile insotitoarelor de bord, in avion sau sa fie atent la ce se intampla in jur. O singura baterie AA ofera energie pentru pana la 20 de ore de ascultare neintrerupta.

De asemenea disponibil, noul model intraauricular MDR-NC33 dispune de tehnologia de anulare a zgomotului.

Beneficiind de un timp de ascultare de 100 de ore cu o singura baterie AAA, castile MDR-NC33 reduc zgomotul de fond cu 90% in timpul calatoriilor sau in locurile foarte aglomerate.

Difuzorul din neodium, de 13,5mm, asigura o calitate a sunetului bogata, clara, cu un bas puternic, vibrant. Precum modelul MDR-NC300D, design-ul vertical ofera un confort de ascultare excelent, cu pavilioane din silicon in trei dimensiuni, pentru o pozitie perfecta in timpul ascultarii.

Modelele de casti intraauriculare MDR-NC300D si MDR-MC33 vor fi disponibile din octombrie 2009. 

Sondaj

Ce placa video aveti?