hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Sistemul de operare Google Chrome a fost lansat

Sistemul de operare Google Chrome a fost lansat

calendar_month 20 Nov 2009, 11:29
Anuntat cu multa vreme in urma, ca si alternativa demna de luat in seama la cunoscutul deja Windows produs de Microsoft, sau la versiunile multiple de Linux aparute in ultima vreme, Chrome OS este pe cale sa devina accesibil pentru toata lumea.

Pentru moment, el avanseaza cu pasi mari catre o versiune finala, acum fiind deja disponibila o varianta spre download, bineinteles freeware, precum va fi si versiunea finala, pentru a fi testata de catre doritori.

Dezavantajul in acest moment este ca vine la “pachet” cu VMWare care va fi utilizat pentru a putea instala si rula Chrome OS pe un sistem de operare preinstalat, precum Windows, Linux sau MAC OS X.

Noi sinceri sa fim asteptam sa vedem o versiune finala si finisata a sa, precum si comportamentul lui in viata de zi cu zi, pentru ca in acest moment celelalte sisteme de operare, inclusiv versiuni de Linux ( care sunt deja foarte populare ), sunt finalizate si au deja o reputatie foarte buna, prin urmare pentru a se impune Chrome OS va trebui sa vina cu elemente in plus fata de acestea. 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?