hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  SAPPHIRE lanseaza placa de baza cu suport pentru APU-uri seria Trinity AMD

SAPPHIRE lanseaza placa de baza cu suport pentru APU-uri seria Trinity AMD

calendar_month 05 Oct 2012, 09:30
SAPPHIRE Technology a anuntat o noua placa de baza dezvoltata pentru a sustine familia de APU-uri Trinity de la AMD.
SAPPHIRE Pure Platinum A85XT este o placa in format ATX ce ofera suport pentru noua generatie de procesoare APU A10/A8/A6/A4 seria Trinity cu socket FM2. Include implementare completa pentru caracteristicile chipset-ului A85X, inclusiv USB 3.0, SATA 6G, expansiune PCI-Express si suport extins I/O.
(clic pe imagine pentru dimensiune mare)

Familia de APU-uri Trinity de la AMD poate suporta pana la patru display-uri de inalta rezolutie DirectX11 folosind grafica integrata Southern Islands. Configuratia de iesiri a panoului din spatele placii este DisplayPort, Dual Link DVI-D, HDMI si VGA. Vizualizarea in Triple view este asigurata de porturile VGA, DVI si HDMI sau DisplayPort, potrivit unu comunicat de presa al companiei.
Placa de baza SAPPHIRE Pure Platinum A85XT dispune de sapte porturi SATA III 6Gb/s, ce ofera suport AHCI si RAID inclusiv o conexiune eSATA. Placa beneficiaza de patru socket-uri de memorie dual channel, ce pot suporta pana la 32GB de memorie DDR3. Pe placa se regasesc patru porturi USB 3.0 (doua in spate si doua pe header-ul sustinut de panoul frontal de inalta calitate) precum si 8 porturi USB 2.0 (4 pe panoul din spate).

Conectivitatea este furnizata de un port Gigabit Ethernet LAN si de Bluetooth integrat. Panoul din spate ofera iesire optica SPDIF cât si configuratia standard I/O pentru on board 8-channel HD 7.1 Audio. Pe placa sunt prezente doua sloturi PCI-Express Gen 2.0 X16, ce suporta AMD CrossFire sau AMD Dual Graphics impreuna cu APU-ul.
Placa este echipata cu un slot PCI-Express 2.0 x4, doua sloturi PCI-Express 2.0 x1, doua sloturi PCI si un conector Mini PCI-E x1 (sau mSATA).


 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2023?