SanDisk lanseaza SanDisk Connect Wireless Stick (specificatii, pret si Video)
1/16925
calendar_month 17 Iul 2015, 12:37
Dupa ce zilele trecute Kingston a anuntat lansarea primului stick USB Type-C, cu interfata dubla, iata ca a venit si randul celor de la SanDisk sa isi extinda portofoliul de produse cu o solutie de stocare pe care o putem carcateriza drept revolutionara. Este vorba despre lansarea SanDisk Connect Wireless Stick, ce permite trasferul de fisiere cu device-urile mobile prin intermediul WiFi.
SanDisk Connect Wireless Stick vine in versiuni de 16GB, 32GB, 64GB si 128GB si dispune de o baterie incorporata ce poate asigura functionare (video stream) de pana la 4,5 ore.

Flash Drive-ul este compatibil cu standardul Wi-Fi 802.11 b/g/n 2.4Ghz si poate fi conectat la device-uri mobile ce ruleaza iOS, Android (inclusiv tabletele produse de Amazon), prin intermediul aplicatiei SanDisk Connect, disponibila pentru descarcare din App Store, Google Play si Amazon Store. De asemenea, unitatea de stocare wireless este compatibila si cu Windows si Mac.
Stick-ul poate realiza streaming de content video HD pe trei device-uri simultan si dispune si de conector USB 2.0 pentru transfer traditional de fisiere.
SanDisk Connect Wireless Stick are dimensiuni de 77mm x 19mm x 11mm si o greutate de 21,76 grame.
Preturile SanDisk Connect Wireless Stick pornesc de la 29,9 dolari pentru versiunea de stocare de 16GB si ajung pana la 99,9 dolari pentru cea de 128GB. SanDisk Connect Wireless Stick este disponibil pe Amazon, BestBuy.com, dar si site-u oficial al SanDisk.

Sursa: SanDisk via BusinessWire