Samsung Electronics lanseaza monitorul de gaming Odyssey OLED G8 la IFA 2022
8/8178
calendar_month 02 Sep 2022, 07:56
Odyssey OLED G8 oferă un timp de răspuns de 0.1ms pentru o experienţă de joc fără întreruperi

Samsung Electronics Co, Ltd. lansează Odyssey OLED G8 (nume model: G85SB) – un alt produs premium din seria Odyssey – la IFA 2022 în Berlin, Germania, consolidând în continuare poziția de lider în industrie a gamei. Odyssey OLED G8 este primul monitor de jocuri OLED al companiei ultra-subțire, de 34 inch și oferă mai multă luminozitate prin tehnologia OLED și Quantum Dot, dar și caracteristici premium pentru gaming, inclusiv un timp de răspuns incredibil de scăzut de 0.1 ms și o rată de reîmprospătare de 175 Hz.

Noul Odyssey OLED G8 de 34 inch (86.36 cm) are o grosime de 3.9 mm - cel mai subțire din categoria sa de produse - și este finisat cu un cadru metalic elegant. Monitorul nu necesită iluminare din spate, oferind culori realiste și luminozitate maximă – toate fără un filtru de culoare. Luminozitatea este controlată în pixeli, având un raport de contrast aproape infinit.

Monitorul de gaming cu rezoluție QHD ultra-wide (3,440 x 1,440) are un raport de aspect de 21:9, cu volum de culoare de 100% și gamă de culori DCI-99.3% pentru imagini incredibile, indiferent de ce joacă utilizatorii. Pentru o experiență cu adevărat captivantă, monitorul oferă și un raport de contrast static de la un milion la unu pentru a scoate în evidență cele mai subtile detalii și curbură 1800R, pentru vizualizarea perfectă a jocului.

Odyssey OLED G8 este dotat cu caracteristici de joc pentru a oferi oricărui jucător un avantaj competitiv. Monitorul OLED este certificat VESA DisplayHDR 400 True Black pentru un conținut realist, cu o reproducere precisă a culorilor și a contrastului. În plus față de timpul de răspuns rapid și rata de reîmprospătare Odyssey OLED G8, oferă jucătorilor capacitate de răspuns rapid și precizie într-o serie de medii de joc, monitorul având la bază tehnologia AMD FreeSync Premium, pentru o experiență de gaming cât mai plăcută.

Odyssey OLED G8 permite, de asemenea, utilizatorilor să experimenteze cele mai bune caracteristici de gaming, divertisment și stil de viață, toate într-un singur loc. Ecranul funcționează ca un hub complet de divertisment, cu capacitatea de a transmite conținut prin Smart Hub-ul Samsung, oferind acces la cele mai recente emisiuni de pe Amazon Prime, Netflix, YouTube și alți furnizori de servicii de streaming, chiar și fără o conexiune la un PC sau dispozitiv mobil. În plus, utilizatorii se pot bucura de conținut live gratuit fără a fi nevoie de descărcări sau de activare de conturi, prin intermediul Samsung TV Plus.

Hub-ul IoT integrat permite utilizatorilor să verifice toate dispozitivele IoT conectate wireless la monitor, în timp ce aplicația SmartThings permite utilizatorilor să monitorizeze dispozitivele IoT din întreaga casă cu ușurință. Panoul de control intuitiv al aplicației poate ajuta la monitorizarea și reglarea setărilor, cum ar fi temperatura și umiditatea.

Samsung Gaming Hub – o platformă de descoperire a jocurilor all-in-one – este încorporată în Odyssey OLED G8. Jucătorii pot încerca jocuri de la parteneri precum Xbox, NVIDIA GeForce NOW, Google Stadia sau Utomik, cu acces instant la servicii de streaming de top. Această capacitate este alimentată de tehnologia avansată Samsung de streaming de jocuri pentru imagini de calitate și gameplay cu control extrem de receptiv, toate fără descărcări sau cerințe de spațiu de stocare.Odyssey OLED G8 oferă, de asemenea, utilizatorilor confort în timp ce joacă. Un stand reglabil pe înălțime (HAS), precum și funcționalitatea Tilt asigură eficiență ergonomică, ceea ce înseamnă că orice utilizator poate găsi poziția perfectă indiferent de ceea ce joacă, fie că este vorba de un joc de curse sau o aventură de tip open world.

Pentru o experiență vizuală captivantă, monitorul este echipat cu bine-cunoscutul CoreSync & Core Lighting+ din portofoliul Odyssey, care a fost actualizat pentru Odyssey OLED G8. Poziționată în partea din spate a monitorului, această tehnologie avansată de iluminare permite adaptarea la culorile de pe ecran, aducând conținutul la viață în culori vii și strălucitoare. În plus, Odyssey OLED G8 are porturi Micro HDMI (2.1), Mini DP (1.4) și USB-C pentru conectivitate versatilă, dar și o boxă stereo de 5W pentru un sunet clar.

Odyssey OLED G8 va fi disponibil la nivel global în ultimul trimestru al anului, data lansării fiind diferită în funcție de regiune.