Samsung Electronics extinde gama ViewFinity 2022 pentru a le permite profesionistilor din domeniile creative sa obtina mai mult din ce-si doresc
8/8073
calendar_month 20 Iun 2022, 15:51
Samsung stabileste un nou punct de referinta pentru monitoarele din gama High Resolution cu primul „Display Mat” fara reflexii, verificat UL, din lume

Samsung a anuntat astazi lansarea globala a ViewFinity S8 (Denumire model: S80PB), un monitor din gama High Resolution creat special pentru profesionistii din domeniile creative, precum creatori de continut, designeri grafici si multe alte domenii conexe. ViewFinity este noua denumire a gamei de monitoare Samsung High Resolution, formata prin alaturarea a doua cuvinte cheie – „View” si „Infinity”, simbolizând „Valoarea experientei de vizualizare pe un ecran Infinity” si prezinta ambitia Samsung de a stabili un nou punct de referinta pentru monitoarele High Resolution.
„ViewFinity înglobeaza obiectivul Samsung de a oferi cele mai precise si functionale monitoare companiilor ce au nevoie de precizie si consecventa pe întreg parcursul activitatii lor. Astfel, ne mândrim ca putem oferi acest monitor designerilor, artistilor si profesionistilor care vor folosi tehnologia noastra pentru a aduce la viata idei si experiente noi prin intermediul carora sa-si poata atinge întregul lor potential”, a declarat Hyesung Ha, Vicepresedinte Executiv al Visual Display Business, Samsung Electronics.
Samsung ViewFinity S8 este disponibil în modele de 32” si 27”, oferind performante ridicate în cele mai populare dimensiuni de ecran. Rezolutia UHD de calitate profesionala se îmbina cu o gama larga de culori de pâna la 98% din DCI-P3 si DisplayHDR™ 6001 de la Video Electronics Standards Association (VESA) pentru o gama mai variata, precizie si nuanta. Calibrarea profesionala din fabrica asigura faptul ca pâna la un miliard de culori sunt proiectate cu o claritate cristalina pe panoul IPS, creând o reproducere vibranta a culorilor si un contrast spectaculos în timpul pregatirii celor mai complexe proiecte vizuale si de design.
În plus, Samsung ViewFinity S8 a primit recunoasterea „PANTONE Validated”2 pe display din partea PANTONE3 – ceea ce înseamna ca modelele reproduc în mod autentic peste 2.000 de culori, precum si noile 110 nuante nude care pot fi gasite în Ghidul PANTONE SkinTone.
Fiind primul monitor fara reflexii din lume, verificat UL4, ecranul mat este aplicat în partea de sus a panoului, reducând reflexia luminii chiar si atunci când nu se utilizeaza un monitor hood, pentru a oferi un mediu de lucru fara distrageri. Acest aspect a fost îmbunatatit si de unghiul larg de vizualizare care le permite utilizatorilor sa vada imaginile clar din orice unghi. În plus, ViewFinity S8 a câstigat premiul CES 2022 pentru inovatie la categoria Periferice si Accesorii pentru Computer, drept recunoastere a eforturilor continue ale Samsung de a oferi beneficii considerabile clientilor sai.
Samsung a dezvoltat si aplicat pe ViewFinity S8 un nou material, fabricat din plastic reutilizat din ocean, pentru a reduce deseurile marine si a minimiza amprenta asupra mediului, folosind mai mult plastic reciclat în producerea produselor de display decât a facut-o în 2021. Tehnologia Eco Savings Plus de la Samsung reduce, de asemenea, luminozitatea pixelilor în sectiunile unei imagini cu pixeli negri, pentru o reducere pâna la 10% consumul de energie. De fapt, ViewFinity S8 este certificat TCO5 pentru design-ul sau bazat pe cerinte specifice de responsabilitate sociala si de mediu, ciclul de viata al produsului contribuind si la economia circulara.
ViewFinity S8 ofera o functionalitate sporita pentru a crea fluxuri de lucru eficiente. Poate fi folosit ca andocare all-in-one, pentru desktop-uri sau laptop-uri, pentru statiile de lucru simplificate de acasa sau la birou. De asemenea, utilizatorii pot conecta monitorul cu un singur cablu USB Type-C care permite semnale de display, transferuri de date de 10Gbps, viteze mari de internet printr-o conexiune Ethernet6 si încarcare rapida cu o putere de pâna la 90W. Design-ul compatibil VESA maximizeaza eficienta spatiului, permitând utilizatorilor sa ajusteze, sa încline, sa roteasca si sa pivoteze monitorul în pozitia ergonomica perfecta. În plus, ViewFinity S8 ofera certificare de la TÜV Rheinland pentru îngrijirea inteligenta a ochilor, Adaptive Picture pentru o calitate optimizata în orice mediu de vizionare, modul Eye Saver si tehnologia Flicker Free.
Monitoarele ViewFinity includ modelele nou lansate, precum si alte noua produse cu rezolutie QHD sau mai mare – modelele 2022 (S80PB, S61B) si modelele 2021 (S95UA, S80UA, S80A, S70A, S65UA, S60UA, S60A).
Noul monitor Samsung High Resolution, ViewFinity S8, va fi disponibil la nivel global începând cu sfârsitul lunii iunie, programul de lansare variind în functie de regiune.
Pentru mai multe informatii, inclusiv perioada disponibilitatii pe piata locala, va rugam sa vizitati: https://displaysolutions.samsung.com/monitor/why-go-high-resolution.[Tabel de specificatii]

Model

S80PB

Display

Marimea ecranului

32”, 27’’

Rezolutie

3,840 x 2,160 (UHD)

Tip panel

IPS

Gama de culori (acoperire DCI)

DCI-P3 98%

HDR

32’’ - HDR600, 27’’ - HDR400

Luminozitate maxima (standard)

32’’ - 600 cd/㎡, 27’’ - 400 cd/㎡

Timp de raspuns

5ms (GtG)

Raport de contrast

1,000:1 (Typ.)

Unghi de vizualizare

178° (Orizontal) / 178° (Vertical)

Suport de culoare (16.7M/1B)

Max 1.07B

Functii

Intelligent Eye care

Adaptive Picture / Eye Saver Mode / Flicker Free

Picture-In-Picture

Da

Picture-By-Picture

Da

Tip Suport

HAS (Stand reglabil pe înaltime)

Înclinare / Rotire / Pivotare

Da

Montare pe perete

100x100

Interfata

Conectivitate

1 Display Port / 1 HDMI / 1 USB-C / USB Hub 3.0 (3 Dn)
*Putere de încarcare USB-C: Max 90W

Ethernet (LAN)

1 EA

Recunoasteri

Fara stralucire – verificat UL

Da

Validat prin PANTONE

Da (PANTONE™ validat, PANTONE™ SkinTone™ validat)

Certificat TUV

Da ( GS / Low Blue Light / Flicker free )

Certificat TCO 9.0

Da

Certificat EPEAT

Da

Certificat Energy Star

Da1 Display VESA HDR 600 disponibil în versiunea de 32 inci. Modelul de 27 inci accepta VESA Display HDR 400.


2 PANTONE™ Validated si PANTONE™ SkinTone™ Validated.


3 PANTONE este autoritatea globala în domeniul culorilor si creatorul sistemului de potrivire PANTONE (PMS) si al culorilor PANTONE SkinTone.


4 UL, LLC este o companie globala de certificare a sigurantei care opereaza standardele de siguranta, securitate si sustenabilitate.


5 TCO Certified, generatia 9. TCO Certified este o certificare globala de durabilitate pentru produse IT, disponibila pentru computere, dispozitive mobile, produse de display si produse pentru centre de date. Criteriile acopera atât sustenabilitatea sociala, cât si cea de mediu si permit solutii circulare. Respectarea criteriilor este verificata independent. TCO Certified este o certificare terta parte în conformitate cu ISO 14024.


6 Necesita ca ViewFinity sa fie conectat la modemul de internet printr-un cablu LAN. Vitezele de internet variaza în functie de furnizor si regiune.