Samsung Electronics anunta M8, cea mai noua si eleganta serie de Smart Monitor
7/7984
calendar_month 28 Mar 2022, 13:42
Dispunand de o camera SlimFit, noul Smart Monitor M8 este disponibil în patru culori moderne

Samsung Electronics Co., Ltd. a anuntat astazi cea mai recenta serie de Smart Monitor, M8, cu un design modern si elegant. Noul M8 versatil ofera design-ul subtire, iconic, al Samsung în patru culori noi – Warm White, Sunset Pink, Daylight Blue si Spring Green – disponibil în dimensiunea de 32 inci cu rezolutie UHD si camera SlimFit Cam.

Lansata pentru prima data în noiembrie 2020, seria Smart Monitor de la Samsung simbolizeaza familia primelor ecrane do-it-all din lume, concepute pentru utilizatorii moderni care îsi doresc un produs capabil sa ofere atat functionalitate, cat si divertisment acasa. Nefiind doar un monitor traditional, M8 le permite utilizatorilor sa se bucure si de o varietate de servicii OTT1, precum Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ si Apple TV prin Wi-Fi, fara a fi nevoie sa se conecteze la PC sau TV.
Cand vine vorba de stil, Smart Monitor M8 ofera eficienta maxima ajutandu-te sa economisesti atat spatiu, cat si sa-ti îmbunatatesti productivitatea, totul într-un design ultra-elegant. Extrem de subtire, cu o grosime de numai 11,4 mm, noul model este cu aproximativ trei sferturi mai subtire decat modelele anterioare.

Dispunand de un design sofisticat cu spatele plat, gama de culori a modelului M8, dezvoltata pe cromatica rafinata warm white, aduce un plus de eleganta si stil oricarui mediu în functie de preferintele personale ale utilizatorului.
„Ne-am dorit sa cream un produs capabil sa se potriveasca cu toate tipurile de stiluri de viata si preferinte ale oamenilor. Paleta de culori a modelului M8, compusa din patru culori diferite, a fost inspirata de tema „Shades of Nature”. Privind cerul albastru senin într-o zi însorita, relaxandu-va în padurea verde luxurianta sau, în cele din urma, scaldandu-va în stralucirea unui apus de soare”, a declarat Kyounghoon Kim, Executive Vice President and Head of Design Team, Visual Display Business, Samsung Electronics.
Cand vine vorba de productivitate, Smart Monitor M8 exceleaza la toate capitolele. M8 ofera un mediu perfect de lucru la domiciliu, fara a fi nevoie de utilizarea unui PC, prin conectarea la diverse dispozitive IT cu ajutorul Smart Hub-ului actualizat. Interfata de utilizator Workspace ofera toate serviciile necesare pentru a functiona pe un singur ecran, ajutand utilizatorii sa se conecteze wireless la un computer Windows sau Mac si sa utilizeze eficient o gama larga de functii utile, precum Samsung DeX, Apple AirPlay 2 si serviciul cloud Microsoft 3652, precum si mirroring de pe smartphone pe M8.

În plus, Smart Monitor M8 are o camera SlimFit Cam, magnetica si detasabila, care se poate atasa la monitor, pastrand spatiul de birou îngrijit, fara fire inestetice. Camera SlimFit Cam dispune, de asemenea, de functii de urmarire a fetei si de zoom automat, identificand rapid fata unei persoane si focalizand automat pe subiect. Cu alte cuvinte, poate urmari si ajusta automat imaginea surprinsa de camera în timp ce este transmisa, o optiune perfecta pentru o prezentare activa sau o transmisie live. În plus, monitorul accepta aplicatii de chat video, precum Google Duo, permitand utilizatorilor sa lucreze de la distanta sau sa participe la conferinte video de acasa sau de la locul de munca prin intermediul SlimFit Cam.Smart Monitor M8 are un hub IoT numit SmartThings Hub, unde utilizatorii îsi pot conecta wireless toate dispozitivele IoT. Aplicatia SmartThings permite utilizatorilor sa urmareasca cu usurinta dispozitivele IoT din întreaga casa, cu ajutorul panoului intuitiv de control al aplicatiei, care evidentiaza toate informatiile furnizate de alte dispozitive conectate la M8, inclusiv întrerupatorul de lumina si alimentarea la priza3.

Echipat cu un microfon Far Field Voice de înalta sensibilitate, asistentul controleaza dispozitive, precum Bixby si Amazon Alexa4, folosind comenzi vocale. În plus, microfonul dispune si de functia Always On Voice, afisand informatiile dintr-o conversatie pe ecran, atunci cand Bixby este activat, chiar si cu ecranul monitorului oprit.

Display-ul ofera tehnologie de imagine adaptiva, sporind confortul utilizatorului prin ajustarea automata a luminozitatii si a temperaturii culorii. M8 include, de asemenea, un suport reglabil pe înaltime (HAS) si functionalitate de înclinare, permitand utilizatorilor sa gaseasca pozitia perfecta pentru fiecare proiect, seara de film sau sesiune de studiu.

Smart Monitor M8 a castigat premiul CES Innovation Awards Honoree din partea CTA (Consumer Technology Association) drept recunoastere a gamei largi de tehnologii de display.

Samsung Smart Monitor M8 este acum disponibil pentru precomanda la nivel global într-o varietate de culori si specificatii. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati: [https://displaysolutions.samsung.com/monitor/why-smart-monitor]

1 Disponibilitatea serviciului de streaming variaza în functie de tara. Pot fi necesare abonamente.


2 Este necesar un cont Microsoft 365.


3 Este necesar un dongle SmartThings separat (VG-STDB10A) pentru a se conecta la dispozitivele Zigbee (conexiunea la dispozitivul Z-Wave nu este acceptata). VG-STDB10A poate fi achizitionat în luna aprilie.


4 Disponibilitatea Amazon Alexa variaza în functie de tara.


Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?