Samsung Electronics anunta disponibilitatea comerciala a monitorului M8
7/7990
calendar_month 06 Apr 2022, 12:15

Noul monitor ofera o experienta completa, fiind potrivit atat pentru sarcini de productivitate, cat si entertainment

Samsung Electronics anunta disponibilitatea comerciala a celei mai recente serii de Smart Monitor – M8. Noul monitor M8 vine în patru nuante de culoare: Warm White, Sunset Pink, Daylight Blue si Spring Green si este disponibil în dimensiunea de 32 inci.
Noul monitor este are un design elegant si este extrem de subtire, are spatele plat si doar 11,4mm grosime, fiind cu aproximativ trei sferturi mai subtre decat modelele anterioare din serie.
Noul monitor este un dispozitiv excelent pentru productivitate – poate fi folosit pentru munca de acasa, ca dispozitiv de sine statator, fara a mai fi nevoie de utilizarea unui PC, întrucat poate fi conectat la diverse alte dispozitive cu ajutorul Smart Hub-ului actualizat, prin intermediul caruia utilizatorii pot controla cu usurinta mai multe dispozitive din casa. Interfata de utilizator Workspace ofera utilizatorilor posibilitatea de accesa o multime de functii utile, precum Samsung DeX, Apple AirPlay 2 si serviciul cloud Microsoft 365. Acestia pot face si mirrroring cu orice smartphone.
Noul monitor M8 are o camera SlimFit Cam, detasabila, care dispune de functii de zoom automat si focalizare instanta, oferind utilizatorilor cea mai buna experienta în ceea ce priveste conferintele video. În plus, suporta aplicatii de tip chat video, precum Google Duo.
M8 este un dispozitiv excelent si pentru entertainment, oferind experienta similara cu cea de pe un Smart TV: acces la cele mai utile aplicatii, YouTube si Netflix, precum si alte aplicatii de streaming.
M8 poate fi precomandat de pe site-ul samsung.com/ro începand cu 4 aprilie pana pe 30 aprilie; utilizatorii primesc 15% discount si un Smart Keyboard cadou.Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?