hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Samsung a lansat notebook-ul Series 9 si Desktop-ul AIO Series 7

Samsung a lansat notebook-ul Series 9 si Desktop-ul AIO Series 7

calendar_month 30 Dec 2014, 09:00
Samsung a anuntat, ieri, lansarea a doua noi computere, un notebook cu procesor Intel Core M si autonomie mare si un desktop de tip All In One cu procesor Intel Core i5.
Samsung Series 9 este cel mai subtire si mai usor notebook prezentat de companie pana in prezent, cu o greutate de 950 de grame si o grosime de 11,8mm. Portabilul ruleaza Windows 8.1, are un ecran de 12,2 inch cu o rezolutie de 2560 x 1600 pixeli si este motorizat de procesoare de ultima generatie de la Intel, Core M, la 2GHz. Partea grafica este asigurata de Intel HD Graphics 5300.

Samsung Series 9 dispune de 8GB RAM si 256GB stocare (SSD) si va deveni disponibil comercial la nivel global incepand cu data de 4 ianuarie. Producatorul sustine ca bateria portabilului asigura o autonomie de lucru de peste 12 ore per ciclu de incarcare.
Samsung AIO Series 7 este un desktop All-In-One ce ruleaza Windows 8.1 pe un ecran de 27 de inch cu rezolutie Full HD. PC-ul AIO de la Samsung dispune de procesor Intel Core i5, 8GB RAM si stocare hibrida (SSD de 128GB + 1TB HDD).

Noul Series 7 are incorporate doua difuzoare de 10W. Samsung nu a anuntat momentan data disponibilitatii noului desktop.
De asemenea, preturile notebook-ului si desktop-ului AIO nu au fost comunicate, dar detalii vom primi, cu siguranta, in cadrul CES 2015 care se va desfasura, ca in fiecare an, in Las vegas, la inceputul lunii ianuarie. Vom reveni cu detalii.
Sursa: Samsung tomorrow via Slashgear 

Sondaj

Ce placa video aveti?