S-a lansat primul mouse rasucibil din lume
8/8288
calendar_month 02 Nov 2022, 13:53
Dell este incantat sa anunte lansarea Dell Bluetooth Travel Mouse (MS700), primul (1) mouse rasucibil din lume, care ofera conectivitate Bluetooth pentru mai multe dispozitive.
Primul mouse (1) rasucibil din lume, cu conectivitate Bluetooth pentru mai multe dispozitive, Dell Bluetooth Travel Mouse (MS700) a fost proiectat pentru utilizatorii care au un program de lucru hibrid si care se afla mereu in miscare. Eficient si portabil, cu o greutate de doar 56,9 grame, mouse-ul are o caracteristica de rasucire care ii permite sa stea plat pentru o depozitare cat mai usoara.
Nu iti face griji pentru bateriile suplimentare, deoarece mouse-ul ofera 24 de luni de viata pentru aceasta, cea mai lunga durata de viata a unui acumulator (2) dintr-un mouse rasucibil.
Conecteza-te fara probleme la pana la 3 dispozitive prin Bluetooth 5.0, cu functia Dell Pair cu un singur clic (3). Cu senzorul optic LED 4000 DPI reglabil, mouse-ul permite utilizatorilor sa navigheze confortabil pe monitoare cu rezolutii diferite, pentru un control mai fluid si mai precis.
Dell Bluetooth Travel Mouse (MS700) ofera o garantie de 3 ani prin intermediul Dell Advanced Exchange Service si se adreseaza profesionistilor care au nevoie de un mouse subtire pentru stilul lor de viata in miscare. Este disponibil intr-un finisaj negru, moale la atingere, cu un ton argintiu lucios dedesubt pentru o estetica echilibrata si moderna.
(1) Cerinta de sistem: Tehnologie Bluetooth Low Energy. Mouse de calatorie Dell Bluetooth - MS700 se conecteaza cu pana la 3 dispozitive. Compatibil cu Windows 8.1, 10 si 11; Mac; Linux (Red Hat Enterprise 8.0 /Ubuntu 18.4); Android, Chrome, MacOS, Linux, iOS
(2) Calculul duratei bateriei se bazeaza pe o ipoteza de utilizare medie de 8 ore pe zi si 16 ore de oprire. Durata de viata a bateriei poate varia in functie de utilizator si de conditiile de lucru. Inlocuiti bateriile cand este necesar.
(3) Pe baza imperecherii initiale