S-a lansat mouse-ul de gaming de inalta performanta AGM600 pentru gameri dedicati
8/8255
calendar_month 14 Oct 2022, 16:36
AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming și accesorii IT din lume, lanseaza mouse-ul de gaming AGON AGM600, destinat pasionatilor de esports și jucatorilor dedicati titlurilor de actiune și FPS. Cu un design ergonomic și confortabil, un suport texturat pentru degetul mare și o suprafata aderenta, 10 butoane personalizabile și integrare RGB, AGM600 va fi un accesoriu râvnit de jucatori pentru a-și elimina adversarii cu precizie. Mouse-ul AGM600 este, de asemenea, certificat cu tehnologia NVIDIA Reflex, pentru o capacitate de reactie maxima și o latenta redusa.
Acuratete înalta
Jucatorii considera mouse-ul principalul lor instrument pentru a-și învinge adversarii în competitii. Mouse-ul ideal trebuie sa reziste în conditii dificile și sa corespunda unor cerinte complexe. Un mouse bun pentru un gamer esports este asemanator cu sabia unui paladin. Acesta trebuie sa fie ergonomic, durabil, precis și flexibil pentru orice ocazie.
Noul mouse pentru gaming cu fir AGON AGM600 este echipat cu un senzor Pixart PMW3389, care ofera o rezolutie excelenta de 16.000 PPI, o acceleratie de 50 g și o precizie de urmarire (tracking) de 400 de inch pe secunda. Acest senzor precis este esential pentru o mișcare exacta și rapida fara întreruperi, pe birou sau mouse pad. Cu o rata de interogare de 1 ms / 1000 Hz (polling rate), conexiunea dintre mouse și joc este cât se poate de continua. Echipat cu switch-uri Kailh, cu o rata de 80 de milioane de apasari și o rotita scroll din metal, AGM600 este construit pentru a rezista.
Datorita formei ergonomice arcuite, AGM600 suporta stiluri de prindere tip "palma" sau "gheara" pentru utilizarea cu mâna dreapta. Stratul de protectie mat, prietenos cu pielea, asigura o senzatie confortabila pentru mâna utilizatorului, în timp ce lateralele din silicon cu dubla injectie asigura o prindere sigura. Picioarele de teflon asigura manevrarea ușoara a acestuia pe diferite tipuri de suprafete. Fiind un mouse ușor, dar rezistent, AGM600 cântarește ~115 g (fara cablu), exact cât trebuie pentru a aluneca ușor și a ramâne precis în situatii critice. Conectarea la PC se realizeaza prin intermediul unui cablu USB de 1,8 m și care este matisat pentru o durabilitate sporita.
Pentru latenta sa redusa și timpii de raspuns foarte mici, AGM600 este certificat NVIDIA Reflex. Acest lucru înseamna ca atunci când este conectat la un monitor precum AGON PRO AG254FG sau AGON PRO AG274QG ce dispun de sistemul NVIDIA Reflex Latency Analyzer utilizatorul poate vedea exact latenta sistemului pentru fiecare componenta. În acest fel, jucatorii pot identifica blocajele din sistemele lor și se pot asigura ca pot concura la cea mai mica latenta posibila.
AGM600 este echipat cu un total de 10 butoane personalizabile. Pe lânga butoanele stânga/dreapta și rotita scroll din metal, mouse-ul dispunde de trei butoane laterale care sunt ușor accesibile cu degetul mare. În plus, sub rotita scroll se regasesc doua butoane pentru a crește sau a scadea valoarea DPI cu ușurinta, o caracteristica excelenta atunci când utilizatorii au nevoie de precizie, sau viteza pentru a acoperi cu ușurinta întregul ecran cu cursorul. În lupta, butonul lateral dedicat poate fi tinut apasat pentru a altera temporar DPI-ul din mers, perfect pentru momentele ce necesita precizie la nivel de pixel. În cele din urma, AGM600 dispune de doua butoane suplimentare pe partea laterala a butonului stâng (click stânga), care în mod implicit permit utilizatorilor sa ajusteze nivelul audio general. Toate cele 10 butoane ale modelului AGM600 sunt complet personalizabile.
Mouse-ul principal al unui jucator profesionist nu ar fi complet daca nu ar putea fi individualizat. AGM600 ofera o personalizare extinsa datorita software-ului G-Menu. Aceasta suita cuprinzatoare pentru gestionarea tuturor functiilor monitoarelor, tastaturilor, caștilor, mouse-urilor și altor accesorii, ofera un control total asupra AGM600. Mouse-ul dispune de LED-uri RGB Light FX, care pot fi sincronizate cu anumite produse AGON by AOC sau AOC Gaming. Luminile RGB pot indica, de asemenea, setarea DPI selectata.
AGM600 poate salva doua profiluri în memoria interna, asigurând jucatorii de performanta ca își pot folosi setarile individuale în turnee sau evenimente, atunci când nu li se permite sa instaleze sau sa utilizeze alte componente software de la terti, cum ar fi G-Menu.
AGON AGM600 va fi disponibil începând cu luna octombrie 2022 la pretul recomandat de 269 lei.