S-a lansat monitorul pentru esports cu diagonala de 24.5 inch si rata de reimprospatare la 240 Hz
8/8265
calendar_month 19 Oct 2022, 13:25

AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming si accesorii IT din lume, prezinta AOC GAMING 25G3ZM/BK, un monitor plat, de 24,5″ (62,23 cm) cu o rata de reîmprospatare de 240 Hz, timp de raspuns GtG de 1 ms si MPRT de 0,5 ms, perfect pentru gamerii dedicați care concureaza în titluri esports cu ritm alert. Datorita panoului sau Fast VA, monitorul combina rata de reîmprospatare ridicata si viteza de reacție rapida cu culori vii si profunde, un spectru de culoare larg si un raport de contrast ridicat de 3000:1. AOC GAMING 25G3ZM/BK este potrivit atât pentru jocurile competitive cât si cele cu poveste si va fi disponibil începând cu luna noiembrie la prețul recomandat de 1179 lei.
AOC GAMING 25G3ZM/BK este o alegere excelenta pentru jucatorii care îsi modernizeaza PC-urile pentru a intra direct în focul competițiilor online. Dimensiunea ideala de 24,5″ le permite jucatorilor si pasionaților de esports sa se concentreze asupra întregului ecran deodata, în comparație cu afisajele mai mari de 27-32 inci, asigurându-se ca nu vor rata nicio ținta în vederea periferica. Cu rezoluția sa nativa Full HD (1920x1080) pe dimensiunea ecranului de 24,5 inci, monitorul produce imagini foarte clare cu o densitate a pixelilor de 90 PPI.
În plus, deoarece Full HD este mai puțin solicitant pentru GPU-urile moderne, acestea pot atinge rate de cadre pe secunda foarte ridicate, ceea ce înseamna ca utilizatorii pot profita la maximum de monitorul lor de 240 Hz. Datorita funcției de reducere a neclaritații de miscare (MBR), 25G3ZM/BK atinge un MPRT de numai 0,5 ms, eliminând neclaritatea sau efectul de ghosting în scenele cu miscare rapida. Suportul pentru Adaptive-Sync cu o gama variabila a ratei de reîmprospatare de la 48 Hz la 240 Hz asigura în continuare o experiența de joc fara efectele de tearing sau stutter. În plus, latența de intrare redusa a monitorului permite utilizatorilor sa obțina un raspuns vizual aproape instantaneu pentru acțiunile lor.
Monitorul ofera un raport de contrast de 3000:1 datorita tehnologiei VA, o adâncime a culorilor de 8 biți pentru 16,7 milioane de culori si o acoperire 100% sRGB, ceea ce îl face ideal pentru jocuri, dar si pentru consumul media si chiar pentru crearea de conținut digital. Datorita unghiurilor largi de vizualizare de 178°/178° si a luminozitații de 300 nits, 25G3ZM/BK ofera o utilizare confortabila în aproape toate condițiile ambientale. Tehnologia Flicker-Free si setarea de reducere a luminii albastre îmbunatațesc confortul de vizionare atât pe timp de zi, cât si noaptea.
Dezvoltat pentru sesiuni intensive de jocuri, monitorul ofera un suport robust, cu 4 picioare, cu o amprenta cât mai mica posibila, care permite reglaje ergonomice de 130 mm pe înalțime, rotire (90° portret) si ajustari generoase de pivotare si înclinare. Orificiul din suport pentru gestionarea cablurilor ajuta la organizarea acestora, iar opțiunea de montare VESA si designul fara margini pe 3 laturi face ca implementarea sa într-un cadru cu mai multe monitoare sa fie destul de usoara. Trei surse pot fi conectate la 25G3ZM/BK datorita celor 3 porturi: 2 x HDMI 2.0. si 1 x DisplayPort 1.2.
Suita AOC G-Menu poate fi utilizata pentru a modifica setarile OSD, cum ar fi Dial Point (suprapunerea reticulului) sau Shadow Control pentru a evidenția detaliile în locurile întunecate fara a afecta întreaga imagine sau Frame Counter pentru a afisa cadrele pe secunda în colțul ecranului. Monitorul este, de asemenea, compatibil cu generația actuala de consolele (PS5 si Xbox seriile S si X) si poate afisa semnal video la rezoluția sa de 1920x1080 la 120 Hz.
AOC GAMING 25G3ZM/BK va fi disponibil începând cu luna noiembrie 2022 la un preț recomandat de 1179 lei.

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?