Razer prezinta mouse-ul Razer Viper V3 Pro, creat in stransa colaborare cu profesionisti de top
3/36560
calendar_month 25 Apr 2024, 15:00


Creat in stransa colaborare cu profesionisti de top in sporturi, inclusiv zekken, Champion si MVP al recentului VALORANT Champions Tour Masters Madrid, acest mouse a fost testat in lupta in cele mai solicitante medii competitive.

„Viper V3 Pro mi-a transformat modul de joc”, a spus Zachary „zekken” Patrone, jucator Pro VALORANT pentru Sentinels. „Noul sau design usor imi ofera un avantaj care mi se pare aproape nedrept. Este o schimbare de joc pentru profesionistii din sporturi.”

Reproiectat din interior spre exterior pentru a prioritiza o constructie ultra-usoara si cea mai buna performanta din clasa, Viper V3 Pro este disponibil in editii Alb-negru, potrivindu-se perfect in orice configuratie competitiva.

Proiectat pentru performanta profesionala

In centrul Viper V3 Pro, se afla senzorul optic Razer™ Focus Pro 35K Gen-2, care ofera cea mai buna precizie din clasa, cu o precizie de rezolutie de 99,8%. Jucatorii pot regla acum controlul cu ajustari incrementale de 1 DPI si un dispozitiv de potrivire a sensibilitatii DPI pentru a se potrivi precis Viper V3 Pro cu sensibilitatea oricaror altor soareci cu care ar putea fi obisnuiti anterior.

Impreuna cu Razer HyperPolling Wireless Dongle care combina tehnologiile emblematice Razer – Razer HyperSpeed ​​Wireless si Razer HyperPolling Technology , acest mouse pentru jocuri esports accepta o rata de sondare fara fir de pana la 8000 Hz, asigurand cea mai buna capacitate de raspuns cu latenta ultra-scazuta si impecabil. performanta. Drept urmare, jucatorii pot fi siguri ca fiecare miscare si clic vor fi sincronizate perfect cu actiunile de pe ecran, chiar si in cele mai solicitante medii de turneu.

Validat de profesionistii Esports in competitie reala

Cantarind doar 54 g, Viper V3 Pro a suferit o reproiectare completa, bazata pe feedback-ul amplu din partea jucatorilor profesionisti. Din octombrie 2023, prototipul sau a fost testat riguros de peste 45 de jucatori profesionisti in 5 turnee majore, asigurandu-si pregatirea pentru cele mai provocatoare medii competitive. Imbunatatirile notabile includ picioarele mai mari ale mouse-ului, un finisaj neted la atingere si un buton DPI plasat strategic pe partea inferioara, impreuna cu butoane laterale separate de goluri, pentru a preveni clicurile gresite si pentru a imbunatati jocul.

„Inovatia constanta se afla in centrul a ceea ce facem la Razer, in special in arena esports”, a declarat Jeffrey Chau, Directorul Global Esports al Razer. „Viper V3 Pro s-a nascut din cunostintele de nepretuit ale profesionistilor de elita esports ai Team Razer. Cu forma sa revolutionara, constructia usoara si tehnologia noastra cea mai avansata de pana acum, este conceput pentru a oferi cea mai buna precizie si viteza, permitand jucatorilor sa depaseasca performanta si sa isi atinga intregul potential.”

Fiabilitatea se intalneste cu performanta sustinuta 

In 2023, Razer a stabilit un punct de referinta in industrie cu prima rata de interogare wireless reala de 8000 Hz din lume, oferind cea mai scazuta latenta a clicurilor fara fir la 0,461 ms. Noua caracteristica inovatoare „modificare automata a ratei de sondare” ajusteaza automat rata de interogare in timpul jocului pentru a minimiza impactul asupra duratei de viata a bateriei fara a sacrifica experienta de joc, permitand pana la 95 de ore de joc neintrerupt. In plus, comutatoarele Razer™ Optical Mouse Gen-3 ofera un ciclu de viata durabil de 90 de milioane de clicuri, asigurand viteza, eliminand in acelasi timp orice probleme legate de dublu clic si intarzierea de respingere.In conformitate cu angajamentul Razer fata de sustenabilitate, Razer Viper V3 Pro este primul periferic de baza pentru PC din portofoliul sau care incorporeaza plastic reciclat post-consum (PCR), cu carcasa superioara alcatuita din 85% PCR. Razer a depasit cu succes compromisul traditional de greutate asociat cu materialele plastice PCR, rezultand o reducere semnificativa a impactului asupra mediului. Aceasta inovatie se aliniaza devotamentului Razer pentru performanta ridicata, fara a compromite impactul asupra mediului, mentinand designul usor si durabilitatea pentru care seria Viper este cunoscuta in arena esports.

Razer elimina, de asemenea, plasticul din ambalaj, optimizeaza dimensiunea ambalajului cu design minimalist si utilizeaza hartie certificata FSC cu cerneala de soia pentru a minimiza continuu amprenta asupra mediului. Sustinut de o comunitate puternica de jocuri, care este la fel de pasionata de un viitor mai bun pentru planeta noastra, Razer se dedica si capacitatii jucatorilor sa fie parte din solutie.