hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Productivitate sporita: noul monitor Philips 243S1 ofera confort si conectivitate de top

Productivitate sporita: noul monitor Philips 243S1 ofera confort si conectivitate de top

calendar_month 25 Ian 2022, 15:36
Pentru birourile de orice fel, monitorul ideal trebuie sa ofere robustețe, confort si comoditate pentru utilizator. Creat pentru a face fața rigorilor de zi cu zi, monitorul Philips 243S1 vine cu toate caracteristicile potrivite ce îmbina experiența confortabila a utilizatorului, calitatea buna a imaginii, cu performanța si durabilitatea.
Acest model cu panou IPS de 24 inchi (23,8 inchi / 60,5 cm diag.) are rezoluție FullHD, opțiuni de conectivitate USB-C si un docking station încorporat.
Conectivitate multipla în cel mai simplu mod
O conectivitate variata este o nevoie a profesionistilor ce folosesc mai multe device-uri de-a lungul zilei de munca. Datorita Docking Station-ul USB-C integrat, Philips 243S1 încarca, transfera si conecteaza laptopul în acelasi timp. Conectorul USB-C subțire si reversibil permite o conexiune usoara, cu un singur cablu, care transfera date la o viteza superioara, în timp ce porneste si încarca (pâna la 65 W) notebook-ul aflat în uz simultan, direct de pe monitor. USB-C permite, de asemenea, conectarea în lanț fara efort pentru setari cu mai multe afisaje. Spațiile de lucru mai curate sunt usor de gestionat cu posibilitațile oferite de soluția USB-C.
Alaturi de conectivitatea USB-C, Philips 243S1 dispune si de un Ethernet RJ-45 încorporat pentru securitatea datelor, precum si de un HDMI 1.4, un DP 1.2 si 4 USB-A pentru a conecta cu usurința orice periferice si dispozitive auxiliare.
Atenție pentru orele lungi de lucru
Modelul dispune de o baza SmartErgo care permite numeroase ajustari ergonomice pentru ca utilizatorii sa se poziționeze asa cum doresc. Utilizatorii pot înclina cu usurința (+25/-5 grade), roti (+180/-180 grade) si pot regla înalțimea monitorul (pâna la 130 mm) pentru o poziție ideala de utilizare. Acest confort, împreuna cu o configurație ergonomica si câteva obiceiuri bune de a lua scurte pauze departe de monitor, pot usura eforturile fizice ale unei zile lungi de lucru. În plus, poziția corecta creste productivitatea si îi ajuta pe utilizatori sa fie mai concentrați.
Prietenos cu ochii
Un numar extins de ore în fața unui monitor poate provoca ochi uscați si rosii, care sunt unele dintre principalele simptome ale asa-numitului CVS - Sindromul vederii computerizate. Pentru a reduce în mod eficient oboseala ochilor si pentru a asigura bunastarea utilizatorilor, monitorul Philips 243S1 îndeplineste standardul TÜV Rheinland Eye Comfort pentru a preveni aceasta oboseala a ochilor, fara reflexii deranjante. De asemenea, ofera unghiuri largi de vizualizare pentru a evita orice reducere a calitații imaginii atunci când un film este vizionat din unghiuri diferite. Aceasta experiența de vizionare confortabila este posibila si datorita tehnologiei Flicker-Free, modului LowBlue si experienței de citire asemanatoare hârtiei oferita de modul EasyRead. Împreuna, aceste inovații asigura o productivitate sporita în timpul orelor lungi de lucru.
Philips 243S1 este disponibil din ianuarie2022 la un preț recomandat de 1629 Lei. 

Sondaj

Care e cea mai importanta aparitie hardware de anul acesta?