Primul cooler all-in-one (AIO) din gama ProArt de la ASUS
3/35832
calendar_month 21 Dec 2023, 16:46


Primul cooler all-in-one din seria ProArt este conceput pentru creatorii de continut, cu performante excelente de racire, zgomot redus si un design discret si minimalist

- Trei ventilatoare de radiator Noctua NF-A14 industrialPPC-2000 PWM de 140 mm asigura un flux de aer ridicat cu zgomot minim

- Motorul trifazat de inalta performanta ofera o capacitate excelenta de racire si o functionare mai silentioasa

- Contorul iluminat indica sarcina curenta a sistemului, temperaturile si viteza ventilatorului

ASUS a anuntat ca pregateste ProArt LC 420 , primul cooler all-in-one (AIO) din gama ProArt. Integrand expert tehnologie premium intr-un design elegant subestimat, ProArt LC 420 este creat pentru creatorii care cauta performanta inalta, zgomot redus si stil sic. Este alimentat de o pompa cu motor trifazata performanta si ventilatoare Noctua IndustrialPPC, iar un contor iluminat de pe capacul pompei ofera statistici live ale sistemului in maniera minimalista ProArt, pentru informatii in timp real dintr-o privire. Cu o estetica subtila si gratioasa, care adauga o nota de rafinament configuratiei dvs., ProArt LC 420 este cool, silentios si elegant - trifecta perfecta pentru toti creatorii de continut.

Performanta premium

Fiind unul dintre putinele coolere AIO de 420 mm de pe piata, ProArt LC 420 poate oferi unele dintre cele mai puternice racire disponibile. Si cu cele trei renumite ventilatoare de radiator Noctua NF-A14 industrialPPC-2000 PWM de 140 mm, fluxul de aer poate fi livrat in liniste.

Sinergia de inalta performanta si zgomot redus se extinde la multe alte elemente ale ProArt LC 420. O pompa cu motor trifazata premium asigura un transfer lin si constant de caldura catre calorifer, fiind in acelasi timp reglata acustic pentru a se amesteca in fundal. Iar radiatorul in sine este mai gros decat de obicei, creand un plus de stocare a lichidului de racire, astfel incat ventilatoarele si motorul sa nu fie nevoiti sa lucreze la fel de greu.

Un cooler AIO de 420 mm este, de asemenea, proiectat sa se adapteze la un sasiu mare, astfel incat ProArt LC 420 dispune si de 450 mm de teava intarita, cu mansoane, care ofera durabilitate si flexibilitate pentru o varietate de configuratii.

Stilul ProArt

In loc sa prezinte iluminare RGB care ar putea distrage atentia unui creator de la munca sa, ProArt LC 420 include doar un contor iluminat minimalist pe capacul pompei, separat in segmente care reprezinta diferite niveluri de viteza a ventilatorului, citiri de temperatura sau incarcari ale sistemului. Cu acest contor subtil iluminat, un utilizator poate verifica performanta de racire a sistemului cu o privire rapida. Aceste setari pot fi gasite in Armory Crate.

ProArt LC 420 este proiectat pentru a completa alte componente din familia ProArt, inclusiv placi de baza , placi grafice , ecrane  si multe altele, dand putere creatorilor profesionisti sa proiecteze un intreg sistem orientat spre performanta premium, acustica reglata si aspect rafinat.Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?