Preia controlul tuturor monitoarelor si perifericelor AGON by AOC cu noul G-menu
8/8426
calendar_month 10 Feb 2023, 14:02
AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming si accesorii IT din lume, prezinta noua suita software G-Menu pentru gestionarea tuturor perifericelor AGON by AOC, de la monitoare la tastaturi, mouse, casti si mouse pad-uri.
Portofoliul pentru gaming AGON by AOC, renumit pentru monitoarele sale premiate, a fost extins in ultimii ani cu o varietate de periferice pentru jocuri video. Accesoriile de gaming AOC au fost laudate pentru durabilitate, calitate, accesibilitate, specificatii de nivel inalt, precum si pentru sincronizarea RGB intre dispositive.
Acest tip de ecosistem cuprinzator, cu monitoare si numeroase accesorii, a necesitat un software cu ajutorul caruia sa se poata controla si personaliza toate setarile in acelasi timp. Pentru tastaturi si mouse-uri, aceasta inseamna personalizarea tastelor si butoanelor, ajustarea sensibilitatii, cum ar fi rata de repetare, rata de interogare sau nivelul DPI, iar pentru casti inseamna gestionarea setarilor audio, inclusiv a sunetului surround. Setarile Light FX si sincronizarea luminilor pentru monitor, tastatura, mouse, mouse pad si casti pot fi, de asemenea, gestionate datorita G-Menu.
Acum, software-ul G-Menu permite aceleasi optiuni de configurare ca si setarile de afisare pe ecran ale monitorului, cu un singur clic. Monitoarele care vin cu Light FX de la AOC pot fi personalizate cu iluminare RGB, iar cea mai noua actualizare a G-Menu permite utilizatorilor sa previzualizeze mai intai efectele RGB in software inainte de a le implementa pe dispozitive (monitor, tastatura etc.). In plus, G-Menu permite sincronizarea culorilor si temelor (Light FX Sync) intre produse, astfel incat monitorul, si accesoriile, cum ar fi mouse-urile de gaming, mouse pad-urile sau tastaturile, vor avea acelasi model de iluminare RGB si aceleasi culori.
Astazi, gamerii isi admira eroii si vor sa le calce pe urme. Astfel, perifericele sunt achizitionate pe baza inspiratiei oferite de streamer-ul sau de jucatorul lor preferat de esports. Cu ajutorul G-Menu pot fi create, salvate si chiar partajate noi profiluri de utilizator pentru diferite genuri si jocuri. In interiorul sectiunii "Discover" a aplicatiei G-Menu, utilizatorii pot vizualiza descrierile, dar si produsele compatibile cu un anumit profil de utilizator, pe care pot alege apoi sa il copieze pe propriile dispozitive. Potrivirea setarilor DPI ale unui mouse de gaming sau replicarea setarilor de culoare si de reactie ale unui monitor de la unul dintre idolii comunitatii de gaming, cu G-Menu este suficient un singur click.
Noul G-Menu permite o gama larga de personalizari:
- Pentru mousi si tastaturi exista un grad mare de libertate pentru a atribui diverse functii butoanelor si tastelor. Acest lucru permite utilizatorilor sa atribuie sarcini precum control multimedia sau sarcini legate de navigarea pe internet, cum ar fi reimprospatarea unei pagini, deschiderea paginii de pornire, cautarea si altele. De asemenea, functiile de baza ale sistemului de operare, cum ar fi taierea, copiatul, lipirea sau deschiderea si salvarea documentelor, pot fi si ele atribuite unor taste sau butoane. Acest tip de personalizare ridicata poate fi cu adevarat utila fie in jocuri, fie in orice sarcina de zi cu zi.
- Gestionarea macrocomenzilor este la fel de cruciala in anumite jocuri, in care actiunea se desfasoara atat de rapid incat utilizatorul trebuie sa apese simultan mai multe taste sau butoane. Aici intra in joc macro-urile. Chiar daca jocul sau aplicatia nu le suporta, datorita G-Menu, utilizatorii pot crea si gestiona aceste macrocomenzi, ceea ce inseamna ca acestea sunt activate doar intr-un anumit joc, de exemplu.