Placa video ASUS Strix R9 Fury ajunge in magazinele romanesti de la jumatatea lui august (pret)
1/16931
calendar_month 27 Iul 2015, 09:32
Asus a anuntat ca noua sa placa video, ASUS Strix R9 Fury, va fi disponibila pentru cumparatorii din Romania incepand cu a doua jumatate a lunii viitoare, pretul aproximativ fiind de 3.000 de lei.

"Strix R9 Fury dispune de tehnologie ASUS Auto-Extreme cu componente Super Alloy Power II, alaturi de GPU Tweak II cu XSplit Gamecaster. Placa video Strix R9 Fury este echipata cu racire ASUS DirectCU III, ce foloseste doua conducte de 10mm in contact direct cu procesorul grafic, depasind designul de referinta in materie de performanta cu pana la 30%. Aceasta are trei ventilatoare cu un nou design pentru pale, brevetat de ASUS, ce furnizeaza un flux maxim de aer si o presiune statica asupra elementului de racire, oferind o imbunatatire de 105% comparativ cu ventilatoarele fara aceasta tehnologie. Acest design exclusiv este de trei ori mai silentios decat modelul de referinta", potrivit unui comunicat de presa al companiei.
De asemenea, GPU Tweak II faciliteaza overclockingul prin elementele grafice intuitive, pastrand optiunile avansate pentru utilizatorii experimentati.
Specificatii principale:

  • Frecventa nucleu 1020MHz in mod OC

  • Racire DirectCU III cu design Triple Wing-Blade 0dB Fan

  • Tehnologie Auto-Extreme cu Super Alloy Power II

  • GPU Tweak II cu XSplit Gamecaster

  • Memorii 4GB HBM