Philips Monitors va fi prezent la ISE 2024 unde va prezenta viitorul solutiilor si a tehnologiilor de afisare
3/35969
calendar_month 23 Ian 2024, 14:10


MMD, specialistul în afisaje si partener licentiat pentru comercializarea produselor Philips Monitors, anunta participarea sa împreuna cu PPDS, Philips Professional Displays, la ISE 2024. Expozitia de top pentru sectorul audio-vizual profesional si sistemele integrate va avea loc la Barcelona în perioada 30 ianuarie - 2 februarie 2024.

Philips va prezenta viitorul tehnologiei de afisare la standul 3P500  
   

Participantii la ISE 2024 sunt invitati sa exploreze o gama variata de produse inovatoare si durabile la standul Philips 3P500 amenajat într-o maniera spectaculoasa, avand o suprafata totala de 344 m2. Cea mai mare expozitie din domeniul audiovizualului reuneste peste 1.000 de expozanti si 60.000 de vizitatori , în interiorul faimosului complex Fira Barcelona Gran Via. Standul Philips este compus dintr-o serie de zone dedicate, activate digital, iar vizitatorii pot experimenta într-un mediu realist solutiile Philips pentru business si home office, dar si noile modele de monitoare tactile.

Philips Monitors va prezenta doua dintre cele mai bune modele ale sale pentru birourile de acasa si pentru studiul la distanta. Monitorul curbat 34B1U5600CH  cu ecran WQHD de 34″ prezinta o camera web Windows Hello de 5MP încorporata si un microfon cu anulare a zgomotului pentru o comunicare clara, respectiv capabilitate de andocare USB-C si functii suplimentare pentru profesionistii care lucreaza cu setari complexe si au nevoie de mai multa flexibilitate si optiuni de conectivitate extinse. Datorita senzorului de prezenta (PowerSensor), utilizatorii pot economisi pana la 80% din costurile generate de consumul de energie al unui monitor atunci cand acestia nu sunt prezenti în fata ecranului.Avand ca scop cresterea gradului de sustenabilitate a produselor destinate utilizatorilor din mediul profesionist, Philips 272B1G a fost conceput special pentru a oferi o eficienta energetica remarcabila. Acest monitor ecologic cu ecran FHD de 27" atinge o clasa energetica superioara, oferind în acelasi timp performante excelente. Datorita noii sale tehnologi pentru iluminarea de fundal cu LED-uri, culoarea si luminozitatea sunt mentinute la un nivel optim folosind semnificativ mai putina energie cu ajutorul senzorului de lumina ambientala (LightSensor) si a senzorului de prezenta (PowerSensor). Un comutator ON/OFF (Zero Switch) dedicat opririi complete a alimentarii cu energie asigura un consum de zero W atunci cand monitorul nu este utilizat. 


 
În completarea acestui ecosistem construit în jurul eficientei energetice, vizitatorii sunt asteptati si de Philips SPT6307BL, un kit compact de tastatura si mouse fara fir cu functie inteligenta de economisire a energiei.

Printre modelele Philips expuse la ISE se vor afla si monitoare cu ecrane tactile potrivite pentru o gama larga de aplicatii datorita posibilitatii de a actiona pana la 10 puncte simultan. De exemplu, modelul 242B1TC poate fi utilizat acasa, la birou sau în scopuri educationale, oferind o experienta de utilizare mai naturala, gratie timpilor de raspuns mai rapizi, fiind în acelasi timp compatibil cu Windows, Android si diferite alte sisteme de operare bazate pe Linux. 
 
 
Un alt model prezent la standul Philips este 172B1TFL, o solutie de afisaj potrivita pentru spatiile publice datorita capacitatii sale de a raspunde precis inclusiv utilizarii prin manusa , dar si a sticlei de protectie cu rezistenta 7H, care asigura nu doar durabilitate, dar si usurarea procesului de curatare, indiferent daca este folosit în spatii închise sau în exterior.
                              
Despre  MMD

MMD-Monitors & Displays Holding BV („MMD”), înregistrata în Olanda, cu sediul central în Amsterdam, este o companie detinuta în totalitate de TPV Technology Limited („TPV”), care este unul dintre cei mai mari producatori de monitoare si TV-uri LCD din lume.

MMD-Monitors & Displays Holding BV („MMD”) comercializeaza si vinde exclusiv ecrane LCD marca Philips în întreaga lume sub licenta de marca înregistrata de Koninklijke Philips NV.  Cu ajutorul puterii brandului Philips si a experientei TPV în productia de ecrane, MMD foloseste o abordare rapida si concentrata pentru aducerea de produse inovatoare pe piata.