Philips lanseaza unul dintre cele mai eco-friendly monitoare: Philips 242B1G
7/7503
calendar_month 16 Feb 2021, 12:39
Monitorul utilizează o nouă tehnologie de iluminare cu LED-uri care menține nivelul de luminozitate și precizia culorilor, folosind un consum scăzut de energie.

Noul monitor de la Philips se adreseaza utilizatorilor care sprijina economia circulara

Philips lansează unul dintre cele mai eco-friendly monitoare: Philips 242B1G (diagonala de 23,8 "/ 60,5 cm), conceput pentru îmbunătățirea productivității și pentru utilizatorii cu spirit ecologic. Acest monitor eco-friendly oferă un nou nivel de eficiență energetică, în plus față de ușurința de utilizare și confortul vizual (panoul IPS oferă imagini color și unghiuri largi de vizualizare), asigurând performanțe maxime în fiecare zi.

Productivitate și eficiență energetică
Noul Philips 242B1G oferă economii substanțiale de energie datorită unui design extrem de eficient din punct de vedere energetic, care face acest model perfect chiar și pentru setup-uri complexe. Caracteristicile sale eficiente din punct de vedere energetic utilizează o nouă tehnologie de iluminare cu LED-uri care menține nivelul de luminozitate și precizia culorilor, folosind un consum scăzut de energie. Monitorul este echipat cu o serie de alte tehnologii de economisire a energiei, cum ar fi PowerSensor, LightSensor și comutatorul de putere de 0 wați.
Tehnologia PowerSensor detectează prezența sau absența utilizatorului printr-un sensor infraroșu și reduce automat luminozitatea monitorului când acesta nu este folosit, contribuind la economisirea a până la 80% din consumul de energie electrică. Tehnologia LightSensor detectează lumina ambientală și reglează luminozitatea ecranului. O altă caracteristică importantă care face acest monitor deosebit de eficient la reducerea amprentei de carbon a utilizatorilor este comutatorul Zero Power. La simpla apăsare a comutatorului 0 wați, utilizatorii își pot deconecta complet monitorul de la sursa de curent, rezultând un consum zero de energie.
Complet eco-friendly
Utilizatorii preocupati de mediul înconjurător solicită materiale eco-friendly și sustenabile pentru a-și reduce în mod eficient amprenta de carbon și pentru a promova economia circulară. Acest model, compus din 85% materiale plastice reciclate post-consum, este o alegere excelentă, cu certificat TCO Edge. Philips 242B1G este complet lipsit de substanțe nocive precum mercur, halogen (pentru a minimiza impactul asupra mediului) și PVC / BFR. În plus, toate materialele de ambalare ale acestui model sunt 100% reciclate și îndeplinesc standardele internaționale majore, cum ar fi EnergyStar 8.0, EPEAT și RoHS.
Confort vizual
Philips 242B1G este echipat pentru a îndeplini cele mai complexe sarcini, cu un panou IPS pentru culori realiste și imagini clare. Monitorul este perfect echipat pentru a orice sarcină, de la editare foto și video, browsing web până la aplicațiile profesionale care au nevoie de precizie în redarea culorilor și luminozitate constantă. Panourile IPS utilizează tehnologie avansată care oferă unghiuri de vizualizare extra-largi de 178/178 grade.

Pentru confortul utilizatorilor, în special pentru cei care petrec multe ore în fața monitorului, acest model include trei funcții care protejează ochii pentru a minimiza oboseala ochilor. LowBlueMode reduce lumina albastră dăunătoare cu unde scurte, în timp ce tehnologia FlickerFree reglează luminozitatea și reduce efectul de flicker pentru o vizualizare mai confortabilă. Functia EasyRead completează seria de caracteristici menite să asigure confortul utilizatorilor pentru o experiență de lectură asemănătoare cu cea oferită de hârtie.Monitorul Philips 242B1G este disponibil din această lună la un preț de 1018 lei.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?